Jovan Kokir na Karađorđu
Jovan Kokir na Karađorđu

Kokir Vošin, Partizanu 10 odsto

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 11:05

Promocija u nedelju

Početkom sezone imao je blistave trenutke u dresu Teleoptika u Prvoj ligi Srbije, ali to nije bilo dovoljno da se Jovan Kokir izbori za šansu u crno-belim timu, pa je sada i definitivno napustio Partizan. Mladi levokrilni fudbaler karijeru nastavlja u Vojvodinu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Kokir je potpisao ugovor na tri godine, a u nedelju će i zvanično biti promovisan na Karađorđu.  Voša će ga dobiti bez obeštećenje, ali će ostati obavezna da crno-belima isplati 10 odsto od narednog transfera 18-godišnjeg fudbalera.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kokir u prvom delu prošle sezone nije odigrao ni minut za Partizan – štaviše, samo je protiv Rudara i Trakaija u kvalifikacijama za Ligu Evrope sedeo i na klupi – da bi proleće proveo u Teleoptiku. Odigrao je 15 utakmica, postigao pet golova, namestio još četiri. I nije vredelo.

Stoga Vojvodina sa ambicioznim projektom za narednu sezonu i planom da se napadne ponovni izlazak na evropsku scenu. U tu svrhu se u u Novi Sad vratio Nenad Lalatović, funkciju sportskog direktora preuzeo je Nikola Lazetić, dok su ekipu pojačali levi bek Zemuna i nekadašnji U21 reprezentativac Srbije Nemanja Vučić, pa iskusni Nikola Drinčić, pa Petar Bojić, Marko Đurišić…

Čini nam se, biće Voša jedan od zanimljivijih timova u narednoj sezoni Linglong Superlige Srbije.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara