Kjer moguće rešenje za Monako

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 20:31

Danac bi ipak mogao u Kneževinu, a ne u Istanbul

Deset pojačanja nanizala je Sevilja ovog leta i tako pojačala tim u praktično svim linijama, a dok se čeka zvanični potpis Nemanje Gudelja, sportski direktor Monći sada mora da poradi i na odlascima iz Andaluzije.

Jedan od onih čije mesto više nije u prvom timu je – Simon Kjer. Danac je posle dvogodišnje epizode u Sevilji najbliži odlasku iz kluba, a njegovom potpisu najviše su se nadali čelnici Fenerbahčea iz kojeg je i otišao u Sevilju za 12.500.000 evra. Međutim, sada je stigao poziv koji će Kjer teško moći da odbije – od Monaka.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 22. jul

Kneževi su već pitali čelnike Sevilje za Kjerovo zdravlje i pod kojim uslovima bi mogao da potpiše, a ono što klub sa stadiona Luj II nudi je pozajmica ili kupovina za simboličnu sumu. Sevilja nema ništa protiv Kjerovog odlaska, a navodno ne bi trebalo da bude ni problema oko pronalaženja zajedničkog jezika za ovaj transfer. Kjer sa Seviljom ima ugovor na još dve godine. 

Nervion u svom sistemu trenutno ima čak sedmoricu štopera, a plan je da se klub reši dvojice. Tu su novajlije Žil Kunde, Dijego Karlos i Maksimilijan Veber, onda Serđi Gomez, Žori Njanjon i Danijel Kariko, uz Simona Kjera.

Sam Danac bi pre da se preseli u Kneževinu, nego da se vrati u Istanbul. Dakle, sve je na klubovima i njegovom agentu Mikelu Beku.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara