Đorđo Kjelini
Đorđo Kjelini

Kjelini ne igra ni u revanšu protiv Ajaksa

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.19. | 16:59

Danijele Rugani ponovo na ispitu

U prvom meču Ajaks je neprestano provocirao grešku Danijelea Ruganija smatrajući ga najslabijom karijom u amiranoj odbrani Juventusa. I izgleda da ćemo i u revanšu u Torinu gledati istu sliku. Jer Đorđo Kjelini po svemu sudeći neće moći da pomogne Staroj dami ni na domaćem terenu.

Italijanski mediji javljaju da je kapiten Juventusa jutros bio u trening centru Kontinasa, ali da je posle ručka otišao. Ostatak ekipe je u 16.15 istrčao na trening, prvih 15 minuta otvoreno za javnost, Kjelinija nije bilo… Nije doduše još zvanično potvrđeno, ali su svi saglasni u oceni da Masimilijano Alegri verovatno neće rizikovati sa rovitim štoperom.

Izabrane vesti

Pokušaće u Torinu i sutra ujutru sa terapijama, ali čini da se da će povreda lista ipak biti jača od Kjelinija. Alegri neće moći da računa ni na Huana Kvadrada (nije ni licenciran za Ligu šampiona), pa je sa ekipom trenirao 18-godišnji vezista Hans Nikulusi. Trenirali nisu ni Matija Perin ni Martin Kaseres, ali su tu bili Rodrigo Bentankur, Rugani, Daglas Kosta, Sami Kedira, Emre Džan i Mario Mandžukić, koji su svi imali problem sa sitnijim povredama. Bio je tu i Andrea Barzalji, ali je radio odvojeno od tima, pa se očekuje da će uz Leonarda Bonučija opet zaigrati baš Rugani.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Đorđo Kjelini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara