Kimih: Gledali smo navijače Zvezde na video klipovima, pomalo sam iznenađen...

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 16:41

"Nadam se da ćemo dobrom igrom malo pokvariti ambijent na stadionu", poručio Bajernov univerzalac

Ekspedicija Bajerna stigla je u popodnevnim časovima u Beograd i odradila poslednje pripreme pred sutrašnji meč. Hansi Flik je u srpsku prestonicu poveo praktično najbolje čime trenutno raspolaže. Na spisku je svega 17 igrača, ali kakvih... Nadali su sigurno u redovima srpskog šampiona da bi nemački velikan mogao da odmori neke od najvažnijih igrača, imajući u vidu da je već obezbedio prolaz u narednu fazu, te da mu bod osigurava prvo mesto u grupi, međutim ništa od toga. 

Bajernov sastav za Beograd

Izabrane vesti

Pored teže povređenih Niklasa Zulea i Lukasa Ernandeza, najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, u Srbiju od standardnih igrača nije doputovao još samo David Alaba. Kao što su Nemci već javili njegova supruga se nalazi pred porođajem i Austrijanac je dobio dozvolu da ostane kod kuće. Zbog prehlade na put nije krenuo Mikael Kjuzans, ali vrlo vrlo verovatno ne bi ni dobio šansu...

Jedan od nezamenjivih igrača i kod Nika Kovača i kod Hansija Flika, a i kod svih prethodnih trenera, počev od Pepa Gvardiole, jeste Jozua Kimih. Bajernov univerzalac sigurno će biti jedan od startera na Marakani. On je po sletanju u srpsku prestonicu poručio kako su upoznati s atmosferom koja vlada na našem najvećem stadionu. Kao i mnogi pre njega kazao je da je baš to najveća snaga Crvene zvezde...
"Gledali smo na video klipovima kakav štimung tamo prave navijači. Pomalo sam iznenađen... Hladan doček i navijanje uvek su dobro došli za protivničkog igrača. Naravno da se nadamo da ćemo dobrom igrom malo pokvariti ambijent na stadionu".

Milojević aktivira džokera: Vukanović pre Van la Pare protiv Bajerna 

Kimih ne krije da je tim pun samopouzdanja posle tri uverljive pobede bez primljenog gola (Olimpijakos, Dortmund, Fortuna Dizeldorf) na kojima su im rivali samo jednom šutnuli u okvir gola.
"Kada pobeđujete u nizu stičete samopouzdanje. Naročito kada to radite na način na koji smo mi radili prethodnih nedelja. Niko nam nije dao gol 270 minuta. To je sjajno", poručio je Kimih.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara