Komentari na vest

Katarci kradu Mesija Kataloncima

G

Gost23

pre preko 1 godinu

Povraćaj Mesija u Barsu je ista priča onoj da se vraćaš na već ostarelu komšinicu, koju si imao kao mladju iks puta, a koja te i dalje zove, jer si se pokazao odličnim... Uz to, već omatoreo komšija te sad čeka sa macolom, da te opauči po glavi, pošto je čuo da su mu već sa ženom bio, ali nije te nikad uhvatio sa njom, jer si pre toga već prekinuo da je talambusaš... Ako je blesav, neka se vrati u propalu Barsu, ali mislim da ipak nije toliko lud.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Mesi je sa ozbiljnim klupskim fudbalom završio. Ovu sezonu će privesti kraju i to će biti sve to ćemo od njega gledati, prosto je teško naći motivaciju da daješ 100% sebe svakoga dana kada si već ostvario sve svoje sportske ciljeve a para već sada imaš za 4 života.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Niko ne moze da obrise ni Kristijana. Covek je u vrhu najboljih ikada. Niko od njega nije zasigurno bolji, niti je od bolji od navedenih. Covek sa 5 LS (Mesi u svojoj prvoj skoro da nije ucestvovao), najvise golova u istoriji fudbala, EP, najvise golova za Real, u LS. Jeste mu se sad pred kraj karijera malo poremetila, ali to ne moze da umanji prethodno. Na sta je Maradoni karijera licila pred kraj? Pa opet svi se slazemo da je mozda i najveci. Pele, Maradona, Mesi, Kristijano, Krojf i pre njih Di Stefano.
G

Gost10

pre preko 1 godinu

Bukvalno nema poente na silu ga stavljati u ovaj tekst i brojati lajkove njegovih navijača....
2

233

pre preko 1 godinu

Boli te messi sto je uzeo mundijal jos jedan penaldov fan
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Tema članka nije CR, jer se ne nalazi u krugu onih koji su osvojili SP. Možeš misliti i da si ti lično najbolji fudbaler svih vremena, koga briga
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Назвати Роналда пеналдом у тренуцима кака меси изведе 5 пенала (у регуларном делу) је смешно, па цео мундијал се намешта Месију да да што више голова.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Vidis da su ovi na sajtu ovde mesiljupci. Blokiraju negativne komentare o Mesiju, Ronalda samo danas u dva teksta namerno nisu ubacili. Isti su kao njihov idol.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Deco, nadam ste da ste deca, kakvi negativni komentari upuceni Mesiju ili Ronaldu? Da l ste normalni? Kako iko moze bilo kakav negativan komentar da uputi najdominantnijim igracima u istoriji fudbala? Niko, apsolutno niko, nikada nije bio toliko dugo na vrhu koliko njih dvojica. Postovanje i samo reci hvale i Mesiju i Ronaldu.
8

8888

pre preko 1 godinu

Mesi je mozda bolji fudbaler,ali je Ronaldo sigurno u rangu najvecih ikada
M

Marenda

pre preko 1 godinu

CRonaldo nije u krugu koji si naveo. Zato ga niko ozbiljan i ne svrstava u taj krug. Ima 0 golova i 0 asistencija u nokaut fazama svetskih prvenstava, za 5 odigranih. U osvajanju Eura nije ucestvovao u najvaznijem mecu. To sto ima 100 golova protiv Farana i Letonaca je smesno pominjati, ima i Ali Daei. Nikada nije bio najbolji igrac nijednog turnira sa reprezentacijom, a odigrao ih je 10 celih.