Komentari na vest

Karvahal najavio odlazak, samo - čiji? Neki će sutra igrati poslednji put na Bernabeuu u Ligi šampiona

z

zauzeto ime

pre 12 dana

nacho je najavio da nece produzavati ugovor, da nece da bude teret, ne zeli da ga real otera, vec sam da ode dostojanstveno, zatim modric verujem da 99% ne produzava ugovor, kros ce produziti sigurno, i mislim da ce bar jos 2 sezone odigrati za real, toliko se spominje da vijaju desnog beka, ali mislim da bi bila greska ne ponuditi novi ugovor carvahalu, uz sve njegove povrede sve ucestalije, covek je i dalje klasa, zahvalan igrac, koristan u oba smera, pa makra bio i rezerva nekom novom igracu, ponuditi mu produzetak uz manju platu pa sta bude
?

??

pre 12 dana

Dal ce smeti tu da dolaze na gostovanja
m

mileenko

pre 12 dana

au decko jesi dosadan...
D

Dragan PetTri

pre 12 dana

Možete da ih ne volite i da im svašta zamjerite ali niko im ne može osporiti da su prava takmičarska ekipa koja zna šta hoće i kako to da ostvari.Onaj genijalni pas Krosa i gol Vinisijusa u situaciji kada ih je Bajern za gušu držao daju mi za pravo.
D

Dejan Savićević

pre 12 dana

Sve si u pravu. Sve se slažem. I čak šta više sviđa mi se taj njihov staromodni stil bez puno izmišljanja. A najviše od svega mi se sviđa su baš to što ti kažeš, takmičarska ekipa i uvek znaju šta hoće i bore se mnogo za svoj klub. Ali i pored svega toga, odvratni su kao klub. Meni bar.
D

Delija NBGD

pre 12 dana

Luka Modric..