Kanjas večeras u Beogradu, a ujutro potpis vredan 1.000.000 evra! Praznik koči Tomanea

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 12:47

Crvena zvezda sutra dobija veliko pojačanje

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Crvena zvezda je završila posao oko najvećeg pojačanja u dosadašnjem delu prelaznog roka.

Izabrane vesti

Španski vezista Hose Kanjas večeras oko 23.00 časa stiže na beogradski aerodorm Nikola Tesla, a sutra ujutro ga u Beogradu očekuju lekarski pregledi i paraf ugovora. Ako sve bude kako treba i kako se očekuje, Kanjas će potpisati dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

Kako MOZZART Sporta saznaje, španski vezista će zarađivati 500.000 evra po sezoni na stadionu Rajko Mitić. Neto. I plus će imati određene bonuse u zavisnosti od individualnog i timskog učinka. Posle potpisa ugovora, Kanjas bi trebalo da se zaputi u Austriju gde će se pridružiti ekspediciji Crvene zvezde na pripremama.

Podsetimo, Kanjas ima 32 godine i dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u solunskom PAOK-u za koji je igrao tri sezone. Pre toga je bio član Espanjola, Svonsija i Betisa u kojem je ponikao.

A posle Kanjasa se očekuje još jedno veliko pojačanje u Crvenoj zvezdi. U narednim danima bi konačno trebalo da se ozvaniči i transfer portugalskog napadača Tomanea iz Tondele. Uslovi su odavno dogovoreni, Crvena zvezda će u tri rate platiti Portugalcima oko 800.000 evra za obeštećenje.

Međutim, usledio je zastoj u razmeni papirologije između dva kluba. Ne, Zvezdinom krivicom. Portugalski klub se prilično aljkavo i neodgovorno ponaša prethodnih dana i pravda se nekim tamošnjim praznikom zbog kašnjenja u administraciji. U Zvezdi i dalje imaju strpljenja. Nadaju se da je sve kako je ranije dogovoreno i da je zaista u pitanju kašnjenje administracije, a ne neki bočni vetrovi ili portugalsko kalkulisanje.

Podsetimo, Crvenu zvezdu su do sada pojačali štoper Radovan Pankov iz Radničkog, golman Nikola Vasiljević iz Radnika i Nikola Krstović iz Zete koji je kupljen još zimus. 

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara