Kako je Mesijeva izjava pokrenula lavinu: Barselona sprema 112.000.000 evra za Lautara?!

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.19. | 11:42

Ko veruje u ovu priču?

Efektni pogodak petom za prolaz Argentine u polufinale Kopa Amerika. Lautaro Martinez pobrojao je najozbiljnije pohvale fudbalske javnosti na južnoameričkom kontinentu posle još jednog gola u dresu Gaučosa, a ona najvrednija stigla je pravo od najboljeg na svetu - Lionela Mesija.

Argentinski as nije krio oduševljenje zbog partija koje pruža mladi golgeter, a u izjavi posle trijumfa nad Venecuelom izjavio je:
"Lautaro je fantastičan, nikada ne prestaje i uvek je tu za svoje saigrače. Kada ima priliku, on uvek postiže golove. U njemu vidim Suareza".

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - 30. jun

Bila je to inicijalna kapisla da se lansira prava transfer senzacija: Barselona je za Lautara Martineza spremila 112.000.000 evra! Potpisnik ove senzacionalne informacije je radio La Red iz Buenos Ajresa. Kako se navodi, u Barseloni smatraju da je Lautaro sada postao mnogo bolja meta od njegovog klupskog saigrača i sunarodnika Maura Ikardija, te da će katalonski velikan aktivirati novu transfer bombu!

Ne samo što bi Lautarova vrednost doživela nebeski skok, s obzirom da ga je Inter pre samo godinu dana platio 14.000.000 evra sa sve bonusima, već se odmah otvorila polemika oko toga da li je ovaj transfer zaista realan i koliko je logično juriti Lautara kada se već najavljuju dolasci Antoana Grizmana i Nejmara. Dakle, neke preterane logike nema, ali južnoamerički, samim tim i italijanski mediji „gore“ zbog ove vesti. U Rasingu se svim silama nadaju da će se ovaj transfer zaista realizovati jer bi im sledovalo 10 odsto od naredne prodaje, a to je u ovom slučaju 11.200.000 evra! Skoro koliko i sam transfer prošle godine.

Pomenuti izvor tvrdi da će Inter ovom prodajom finansirati dolazak Romelua Lukakua iz Mančester junajteda, pošto će se teško rešiti Maura Ikardija po ceni od 100.000.000 evra.

Sve to na prvi pogled deluje kao skup nelogičnih poteza, ali Inter je godinama unazad poznat kao klub koji pravi takve poslovne korake. Doduše, s dolaskom Antonija Kontea na klupu i Đuzepea Marote u direktorsku fotelju očekuje se da će Inter spustiti gas ludila i početi da pravi razumnije transfere.

Zasad sve izgleda kao jedna od onih priča gde izjava pokreće lavinu spekulacija...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara