Kako izgleda kad braniš protiv Bajerna i vidiš samo na jedno oko...

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.12.19. | 09:37

"Ne pokušavajte ništa slično", poručuje Lukas Hradecki

Bajer iz Leverkuzena napravio je veliko iznenađenje sinoć u Minhenu i na pleća bacio razgoropađeni Bajern - 2:1. Peter Boš i njegova družina imali su dosta sreće, ali pre svega fantastičnog Lukasa Hradeckog na golu, koji je uz dvostrukog strelca Liona Bejlija, te dvostrukog asistenta Kevina Folanda, svakako najzaslužniji za trijumf.

Hradecki je skinuo nekoliko zicera, bio nesavladiv u finišu, a po okončanju susreta statistika je jasno ukazivala kakav je doprinos imao - čak 10 odbrana. 

Izabrane vesti

Iskusni čuvar mreže rodom iz Bratislave (ali reprezentativac Finske) otkrio je jedan zanimljiv detalj posle utakmice...
"Tokom prvog poluvremena izgubio sam kontaktna sočiva negde na terenu. Do kraja utakmice jasno sam mogao da vidim samo na jedno oko. I ogu vam reći da tako neštp ne bi trebalo da pokušavate protiv Bajerna. Mogo mi je drago što je ovaj meč završen", uz osmeh je poručio, sad već možemo konstatovati, junak velike pobede Leverkuzena.

Peteru Bošu ovo je druga pobeda protiv Bajerna u 2019. Prošle sezone takođe je tukao Bavarce, samo na Baj areni.
"Bilo je mnogo teško. Izvršili samo pritisak u prvih 30 minuta i to nam se isplatilo. Taj deo bio je odličan. Posle je bilo mnogo problema da sačuvamo prednost, Dijabi je na kraju igrao drugog levog beka. Svaka čast momcima, sve su izdržali".

Posle ove pobede Lever je sedmi na tabeli sa 22 boda, samo dva manje od Bajerna. Lider iz Lajpciga sakupio je pet više.

  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara