Kako igra PSŽ - Mbape, Nejmar i Ikardi melem za oči (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.01.20. | 22:56

Šest komada ko od šale...

U polufinalu Liga kupa Francuske igraće Rems, Lion, Lil i Pari Sen Žermen. Tri velika favorita večeras su rutinski odradila posao i pridružila se timu našeg Predraga Rajkovića.

Pari Sen Žermen nije imao milosti u sudaru sa Sent Etjenom - 6:1. Mada Tomasu Tuhelu ovo takmičenje sigurno nije među prioritetima kao što su Liga šampiona ili domaći šampionat, Nemac je rešio da na teren pošalje najjači tim i bukvalno unakazi Zelene. 

Izabrane vesti

Od prvog do poslednjeg minuta Sveci su dominirali i opet se čini da nisu dali svoj maksimum. U prevodu, delovalo je da u svakom momentu mogu da postignu gol. Bukvalno kad god požele. Doduše, takvom utisku sigurno je doprineo crveni karton za goste već u 31. minutu meča...

U centru pažnje ponovo je bio strašni PSŽ-ov trio Mabape - Nejmar - Ikardi. Ovaj poslednji definitivno je pronašao sebe (17 golova na 19 utakmica od starta sezone) i Parizu i igra kao u najboljim danima. Večerašnji het-trik samo je potvrda da se Argentinac oseća kao kod kuće i da ponovo pripada samom sazvežđu kada govorimo o najboljim golgeterima sveta. Posebno je impresionirala nesebičnost na realciji Ikardi - Mbape. Mladi Francuz namestio je dva gola Mauritu, a onda ovaj uzvratio asistencijom za konačnih 6:1. 

Kada se tome pridoda raspoloženi i takođe nesebični Nejmar - ovog PSŽ-a svi bi trebalo da se plaše. Ovo se pre svega odnosi na Ligu šampiona i rivale dorasle Parižanima...

Lil je imao nešto više muka na putu do polufinala. Amijen je odlevao u prvih 45 minuta, ali već na startu drugog dela poklekao je. Arauho je načeo goste u 50, da bi im sudbinu zapečatio Osimen osam minuta kasnije.

Ranije danas Lion je golovima Dembelea, Auara i Žan Lukasa slavio protiv Bresta - 3:1.  

LIGA KUP FRANCUSKE - ČETVRTFINALE

PSŽ - Sent Etjen 6:1 (3:0)
Lil - Amijen 2:0 (0:0)
Lion - Brest 3:1 (1:0)
Rems - Strazbur 4:2 penalima (0:0)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara