Komentari na vest

Juventusova misija na Ostrvu: Žoržinjo plus Pogba

x

xxy

pre oko 2 godine

Juve bi u budućnosti morao da ima čim više Italijana u timu!Kakav bre Juve sa strancima,ajde bežte
M

Mad Max :)

pre oko 2 godine

Bremer, (Milenkovic), levi bek bilo koj ako Alex Sandro ode, Zorzinjo (Paredes), Pogba, Di marija, Perisic, Raspadori 5-6 igraca Juventus dovodi u ovom prelaznom roku. Hoce da vrate dominaciju igracima koji preiskusni koji su za dz, sa kracim ugovorima i da posle podmlade tim. Tako su uspostavili dominaciju koja je trajala 10 godina, tako ce je i vratiti.
G

Gost77

pre oko 2 godine

Samo u Seriji A ima najmanje pet boljih rešenja od Blekija Milenkovića.
B

Bisko

pre oko 2 godine

Kako neki tim moze da razgovara sa igračem o prelasku ako igračev tim to nije dozvolio a ugovor mu ističe za više od 6 meseci ? Ja kolko znam to je kažnjivo. Šta se promenilo?

Katalonija

pre oko 2 godine

Artur u Engleskoj moze da igra samo za Kamelot...
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Po Francuskoj Ligi 1 ima odlicnih igraca od Auara do Gourria, sve kreativci i jaki na lopti. To Juveu fali! Cak i FEKIR iz Betisa ako se fizicki oporavi je dobra opcija! Ali po meni najveca mana Juvea su bekovi. Kuardado je star i ubacio se, mnogo komplikuje, Danilo povredje a kada igra onda je na stoperu, Sando isto pod povredama dok su De siljo i Pelegrini 2 klase ispod!
Y

Yamahoo

pre oko 2 godine

Vlahovicu bezi iz tog juventus sto brze mozes da si bio pametan da sacekas leto Pa predjes u milan,a ovako ko ti je kriv sto igras sa potrosenim igracima koji trofeji ne zanimaju…
Б

Блок

pre oko 2 godine

Жоржињо пуж,додавач првом до себе и лепо скакуће кад изводи пенале,живе лопте му хватају.
@

@Blok

pre oko 2 godine

Neverovatno je koliko ljudi misle kao ti, a sa druge strane imamo najveće svetske trenere i igrače koji pričaju o tome koliko je Žoržinjo dobar i koristan za svoj tim. Pitam se kom ''stručnjaku'' da verujem.
Б

Блок

pre oko 2 godine

Веруј мени хахахаха...То је само моје запажање на које имам права као гледалац...Рецимо колико је Модрић неупоредив са њим....сто класа изнад
J

JVPS

pre oko 2 godine

Žoržinjo ima još par dobrih sezona u nogama, mada on mi nikada nije delovao kao kreativac, više je radilica. Ne vidim na tržištu vrhunskog tehničara, koga bi Juve mogao da dovede kako bi popravio kvalitet. Pogba je bacanje para, dok Žoržinjo bi bio koristan.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Scensni Kvadrado De Liht Bonuci Sandro Lokateli Zorzinjo Pogba Kjeza Vlahovic Di Maria kakav bi to tim bio Juvea!!! A sto je najjace vrlo je realno da se tako i desi..
S

StoneCold

pre oko 2 godine

Ti si svoje znanje o fudbalu pokazao cim si u fantazi tim stavio Bonucija, Sandra i Scesnog. Od toliko opcija, ti ostavis u timu ubedljivo najgore igrace Juventusa. Trebao si da dodas i De Sciglia kad vec skupljas pacere.