Komentari na vest

Juventus ulovio zadnjeg veznog pre Bajerna i Junajteda! Stiže i Urugvajac

9

93:20

pre preko 2 godine

Ocekivao sam da City "zagrize" za Zakariu,prije nekoliko godina su pokusavali da ga dovedu i mislio sam sad kad je jeftina opcija da ce biti to to. Dodatno iz razloga sto Fernandinho najvjerovatnije odlazi nakon ove sezone. Mozda ovo znaci da ce probati da dovedu na ljeto Rajsa ili Filipsa ili vjeruju u talentovanog Laviu.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Zakarija je dobar igrac, ali nemoj da se mnogi zavaravaju kako je klasa. Na kraju videce da je Bentankur cak i bolji igrac od njega. Navijaci Juventusa pljuju Bentankura, a npr brane Lokatelija koji je 3x gori bio. Zakrija je defanzivno orijentisan igrac, a takvih Juventus trenutno ima puno u veznom redu. Nandez sa druge strane je neupotrebljiv na krilu jer nema snage, nema brzine i driblinga. Opet najbolje je igrao kao veznjak i to defanzivno...
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Lokateli 3x gori bio? Pa da li si ti pogledao i jedan jedini mec Juventusa ove sezone? Pa da nije Lokatelija na sredini, Juventus bi primao 4,5 golova svaki mec. Momak gine svaki mec!!! Daleko najbolje ocenjeni igrac Juventusove sredine terena ove sezone je Lokateli, a ti verovatno nisi mec pogledao ni jedan. Doduse nisi imao sta videti mnogo, jer Juventus pojma nema, ali Lokateli uz Kvadrada, Kijezu i Dibalu kad igraju, jer su oni non stop povredjeni, je jedina svetla tacka tog kluba ove sezone!!!
S

Smouth

pre preko 2 godine

Gledao sam, zato i govorim ovo. Lokateliju se lepi velika ocena jer je italijan inace nije 2 meca odigrao da valja
I

Igore00

pre preko 2 godine

Odlazak onog raspada od igraca zvanog bentankur ce preporoditi Juve
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Juventus ubode u bocu sa pojačanjima. Samo mi nije jasno sto ne dovode krila.
a

alexx

pre preko 2 godine

sjajan prelazni rok Juventusa, na opste iznenadjenje cele evrope ! i posle kad novinari pricaju da neko nema para treba da im verujemo !
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Juventus je Juventus.Suviše moćan klub.Izbiće na površinu pre ili kasnije.Postoji šansa da i ove sezone budu visoko pozicionirani.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Dobri su to sve igraci, ali sto bi mi u kraju rekli "tabadzije"....Rabio,Zakaria,Nandez,Lokateli,Bentankur,Mekeni...sve sami zadnji vezni...lepo je to u teoriji, ali u praksi ko ce tu da kreira,bude 10-ka, amc ??? Jel ce da malo povuce Dibalu ili....?
S

Steinar Army

pre preko 2 godine

Moram stvarno priznati da nisam očekivao ovako solidan zimski mercato Juventusa . Očito je sad ova dokapitalizacija od 400 milki € koju je ulupao Exor pokrila većinu dugova i dopustila klubu da prodiše . Solidna lova uzeta za Kulu i Bentu . Dva nova direktora Cherubini i Arrivabene ugodno iznenadili . Ima još *ranja za riješiti al' ova nova ekipa uopće nije loša . Na ljeto su priče da se ide po još top pojačanja .
O

Objective

pre preko 2 godine

Da, polako se ispravci rade. Na ljeto nastavak terapije.
S

Steinar Army

pre preko 2 godine

Sad čitam kuha se nešto oko Ramseya i mogao bi i on otići u Eng . To bi bio šlag na tortu ovog mercata . Na ljeto se riješit Rabioa i Sandra pa dovesti top zamjene za njihove pozicije . Takav je plan !
I

Inter

pre preko 2 godine

Slozio bih se sa tobom, neocekivano dobro odradjen prelazni rok Juventusa. Uopsteno Italijani su bili skoro pa neaktivni sve do tog dana kada su Vlahovic i Gosens trebali napraviti transfere. Zakariju nisam pratio, ali sam cuo da je dobar igrac. Ako Juventus zavrsi i Nandeza bice to jako dobar prelazni rok za njih. Ali mozda jos bitnije je da se Juventus resio teskog panja Bentakura, koji je nesto kao Galjardini u Interu (mada mislim da je Galjardini jos veci panj), kao i precenjenog Kulusevskog, tako da se ne bih slozio sa tobom da je Juventus dobio solidnu lovu za njih, mislim da je Juventus izvrsno prosao kod ove dvojice igraca. To samo "strucnjak" Paratici moze da da tolike pare za ovu dvojicu, a evo vec drugi put precenjuje Kulusevskog.

Немања Земун

pre preko 2 godine

Ви Хрвати немате Хрватски сајт за спортске вести питам овако ради реда ?