Još jedan strašan posao Liona: Prodaš Mendija za 50.000.000, dovedeš zamenu za 9.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.19. | 15:42

Žan Mišel Ola potvrdio

Medeni mesec u Lionu!

Tako se verovatno oseća prvi čovek Liona Žan Mišel Ola pošto je u manje od 24 časa prodao Tangija Ndombelea za rekordnu sumu novca, a onda doveo njegovu zamenu za više od upola manje novca. Štaviše, Lavovi su za 55.000.000 evra doveli Tijaga Mendesa i dogovorili transfer Sampdorijinog štopera Joakima Andersena, da bi na promociji novog brazilskog veziste Ola potvrdio: "Imamo i novog levog beka".

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 3. jul

Posle prodaje Ferlana Mendija za 48.000.000 evra, Lion je dogovorio transfer njegovog naslednika, a baš kao i Tijago on dolazi iz - Lila! U pitanju je Jusuf Kone, 23-godišnji bek koga su mnogi videli kao idealnu zamenu za novopečenog Kraljevića.
“Jako smo srećni što možemo da predstavimo Tijaga Mendesa. Ovaj posao povezan je i sa transferom Jusufa Konea, koji prvo mora da prođe medicinske preglede. Tijago je potpisao na četiri godine“, otkrio je Ola, pa dodao:
“Tijagov tačan transfer je 26.500.000 evra, od čega je 4.500.000 evra u bonusima. Jusuf Kone stiže za 9.000.000 evra, bez bonusa, ali Lil ima određene procente od naredne prodaje“.

Ola je potvrdio da dolazak Tijaga Mendesa nije bio povezan s Ndombeleovim odlaskom i da su se pregovori s Lilom vodili duže vreme. Takođe je obelodanio da je „zaljubljen u Brazil i njegove igrače“, kao i da je Lion nedavno potpisao dvojicu talentovanih klinaca iz Peleove akademije.

Koneov dolazak u Lion očekuje se uskoro, posle čega će verovatno potpisati ugovor na četiri ili pet godina.

Lion je zaista majstor sjajnih kupovina!

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara