Komentari na vest

Jesen u znaku Adema Ljajića: As Pazara najbolje ocenjeni igrač prvog dela sezone

k

ksks

pre 4 meseca

Za reprezentaciju. Kratko i jasno.
d

dupla ljuta

pre 4 meseca

Dodji u zvezdu i igraj ligu sampiona,majstore!
M

Max alegri

pre 4 meseca

Braco, pa Piksi zove Radonjica i Djuricica a ne jednog Ljajica koji je gledavsi samo karijere izmislio fudbal za obojicu. Dragane otrezni se

Tunin Dudić

pre 4 meseca

Dobar
R

Realno2

pre 4 meseca

On je od 13 utakmica odigrao 7- 8 (ulazio je sa klupe od 65-70 min).imati 3 gola , 4 asistencije i ucestvovati u svakoj Akciji za gol,ima logike da je najboljil.da je igrao od 1 kola pazar bi bio sigurno u najgorem slucaju 3 🙂lepo mu u Novom Pazaru🙂igra u svoj rodni grad,popularan kao Messi u majamiju,vidi se da voli grad i klub i igra iz ciste ljubavi za Novi Pazar,,tj igra za svoju dušu🙂Svestan je sigurno da nigde neće biti postovan i cenjen kao u Novom pazaru i mozda i zavrsi karijeru Dole(decko nema problema sa novcem ).
L

Laki92

pre 4 meseca

Na stranu ko je "najbolji igrač" prvog dela, ali ovog decka je milina gledati kako se igra fudbala, zbog takvih igrača se dolazi na stadion i moje mišljenje je da je on po kvalitetu sigurno najbolji igrač u ligi, e sad fizicka priprema, forma i neke druge stvari mogu da remete to, ali sto se samog kvaliteta tiče klasa izbija iz njega...
j

jokerkoma87

pre 4 meseca

Ocigledno momak zna fudbal.I na tome svaka cast.Na Piksiju je sad da ga zove na Evropsko jer je realno bolji i od Djuricica i od Radonjica i od jos nekoliko igraca koji dobijaju pozive.
П

Перашин

pre 4 meseca

Не пева химну, имао би проблема са Јовићем, који је почео да се враћа у форму. Никако не звати.
M

Mister Z

pre 4 meseca

Koliko je Radnički Niš očajan govori i ovaj podatak da im je golman ovoliko visoko rangiran a klub je na dnu tabele...
A

Ammmmam

pre 4 meseca

Zahid najbolji realno.
J

Jdjdjd

pre 4 meseca

Kad je on najbolji igrac lige odmaaa katanac na fudbal
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Pa sta vas cudi covek zna da igra i cao. Ludu glavu ima inace bi imao on jos vecu Karieru, zasto kazem jos vecu on vev ima veliku Karieru jer je igrao za Romi Inter Fiorentinu Tornino Besiktas ...I za Reprezetaciju cak 47 puta .Meni je cudno sto se vratio u Srbijj, sto nije otisao kao Spiridonovic u Saudisku Drugu Ligu i da zaradjuje jos vise love nego u Turskoj sto ih osavutijo od Para.
P

Pfc

pre 4 meseca

Taj spiridonovic zaradio para za 2 godine bez fudbala, zato grebe.
L

Leao

pre 4 meseca

Prvo Adem je dosao totalno nespreman, da je bar na 80% bio bi najbolji igrac reprezentacije. Drugo momak igra u pazaru koji se godinama bori za opstanak a sad je u samom vrhu i to zahvaljujuci iskljucivo Ademu. Pogledajte na sta je pazar liceo sa spartakom kada je Adem izasao u 15 min. Realno on je najtalentovaniji igrac u srbiji godinama unazad, ali i najveci neradnik koji je ikad igrao u reprezentaciji uz radonjica.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ne primaj se ko telegram, on je bivsi igrac vec godinama, kakva crna reprezentacija. Za nasu ligu i nije tesko da bude jedan od najboljih
N

Nedaje in Bom

pre 4 meseca

malo napumpano previše, al ajde da ne kvarimo sam dolazak takvog imena u nasu ligu je vec 80% osvojio ovu nagradu a za ostalih 20 da odigra malo sve najbolje Ademe i da ostanes jos u ovoj ligi
V

Vinegar

pre 4 meseca

Otprilike tako, ovaj momak je mora biti standardan prvotimac top4 tima Serie A, al ipak se pronasao u pesmi “Zavela me jedna zena”
V

Volim fucu

pre 4 meseca

Kojom logikom je igrac sa tri gola i četiri asistencije najbolje ocenjeni igrač? Kriterijum ocenjivanja vrlo upitan.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ma nemoguce... A Kristijan "mesarska reprezentacija" Belic? I dalje ne verujem...
G

GostO

pre 4 meseca

I sta ova lista govori? Kad igraci mogu na uzorku od 20ak utakmica tako lako da idu gore-dole, kad igraci sa dve tri dobre ili lose utakmice drasticno skoce ili padnu, to samo govori da oni koji ocenjuju ne rade to dobro. Ocigledno je da se sve gleda vrlo povrsno i sa licnim preferencijama.