Izašle kvote za Kopenhagen, Zvezda favorit!

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.19. | 10:41

Koeficijent na pobedu crveno-belih na stadionu Rajko Mitić iznosi 2,05

Morala je Crvena zvezda da strepi u Helsinkiju, ali je na kraju uspela da overi plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, jasno je da će protiv Kopenhagena igra morati da bude na mnogo višem nivou.

Iako su se u sistemu Vladana Milojevića javljale pukotine koje će iole ozbiljnija ekipa od tima iz finske prestonice umeti da kazni, bukmejkeri veruju da su crveno-beli blagi favoriti u okršaju sa danskim šampionom. Barem kada je reč o duelu na stadionu Rajko Mitić...

Izabrane vesti

Kvota na Zvezdinu pobedu u kladionici MOZZART iznosi 2,05, na remi 3,25, a na pobedu gostiju 3,50.

Iznenađujuće, ali i te kako ima rezona, s obzirom na to da je Zvezda umela da namuči i mnogo veće klubove od Kopenhagena kod kuće. Sa druge strane, danski šampion je u ovom prelaznom roku ostao bez ponajboljeg igrača Roberta Skova, tako da i tu srpski prvak može da traži svoju šansu.

Nije loša kvota ni na 0-2 (1,76). Vladan Milojević bi do dvoboja sa Kopenhagenom trebalo da nadomesti određene nedostatke u odbrani svog tima, a kako je Zvezdin trener poznat po tvrdoj igri, i mali broj golova deluje kao realna opcija.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara