Iz Lučana u Leskovac – Marko Tomić adut za pohod na Mozzart Bet Superligu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.02.24. | 19:22

Iskusni defanzivni vezista prvo zimsko pojačanje Dubočice

Snove Leskovčana da će, na novom stadionu, nakon istorijske utakmice reprezentacije Srbije protiv Bugarske i mečeva Čukaričkog u UEFA Ligi konferencije, već od sledećeg leta gledati i susrete Mozzart Bet Superlige, realnim održavaju fudbaleri Dubočice. Oni zimsku pauzu provode na deobi drugog mesta Prve lige Srbije i u nastavku sezone biće legitimni kandidati za plasman u viši rang.

Prvo pojačanje u tom pohodu stiže upravo iz elitnog ranga. Doskorašnji fudbaler Mladosti iz Lučana Marko Tomić do kraja sezone nosiće dres Leskovčana, zvanično je potvrdila Dubočica. Tomić je jesenas bio prilično standardan u dresu Lučanaca, odigrao je 14 utakmica. Reč je o vrlo iskusnom (32 godine), polivalentnom fudbaleru, koji jednako uspešno pokriva pozicije zadnjeg veznog i štopera.

Izabrane vesti

Tomić je karijeru počeo u Nišu, afirmaciju stekao u dresu Radničkog, za koji je kasnije nastupao u nekoliko mandata, a u Srbiji je igrao još za Radnik, Čukarički, Napredak. Ima i internacionalno iskustvo, nastupao je za Žalgiris, Irtiš Pavlodar, Alaškert i Panevežis.    

Sezona u Mozzzart Bet Prvoj ligi nastavlja se 24. februara, a Dubočica dočekuje svog prvog pratioca na tabeli – Tekstilac iz Odžaka.



tagovi

DubočicaMladost LučaniMozzart Bet SuperligaMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara