Iz Genka potvrdili: Liverpul i Napoli pitaju za Bergea

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.11.19. | 12:19

Trenutna cena oko 30.000.000 evra

Smena generacija u svetu fudbala. Mladi lavovi postaju zvezde prelaznih rokova. Letos su to bili Frenki de Jong i Matijs de Liht, a narednog će biti Sander Berge i Erling Haland.

Dvojica mladih Norvežana, koje ćemo možda i mi uživo upoznati u baražu Lige nacija, izazivaju sjajnim igrama veliko interesovanje najvećih klubova na kontinentu. Dok će se oko Halanda tek lomiti koplja, za Bergea su udice bacili Liverpul i Napoli i to je zvanično potvrdio sportski direktor Genka Dimitri de Konde.

Izabrane vesti

U intervjuu za Radio Punto Nuovo, De Konde je otkrio sa kim i u kakvim su kontaktima čelnici Genka oko Bergea.
Napoli je zainteresovan za Sandera. Znamo da je zanimljiv i Liverpulu, Klop je posle utakmice u Ligi šampiona na lep način pričao o Bergeu. Znam da ima nekoliko italijanskih klubova zainteresovanih za Norvežanina, ali za sada još nismo imali zvanične kontakte s njima. Od sledeće nedelje bi to moglo da se promeni“, otkrio je De Konde.

Kako tvrde belgijski mediji, Genk trenutno drži cenu od 30.000.000 evra za Bergea, koji ima 21 godinu, ali jasno je da ako nastavi da igra dobro kao u dosadašnjem delu sezone, da će njegova vrednost samo da raste.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara