Ivanić se oštri za derbi: Motivacija nam je uvećana 10 puta

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.19. | 14:15

„Znam da navijači očekjuju trijumf, nismo pobedili na prethodna dva derbija“, poručio crnogorski reprezentativac

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da je poraz od Čukaričkog, prvi posle godinu i po dana u Superligi, došao u pravom trenutku pred 160. večiti derbi i da je meč protiv Partizana idealna prilika da njegov tim potvrdi da je najbolji u zemlji.

On je priznao da su se igrači srpskog šampiona malo opustili, i da su zbog toga kažnjeni na Banovom brdu.
„Jedva čekamo utakmicu, Radnički nam je prišao na četiri boda, a i svakako je derbi veliki meč. Duel sa Partizanom je prava prilika da pokažemo da smo najbolji u Srbiji. Motivacija je uvećana 10 puta“, rekao je za Tanjug Mirko Ivanić. Crnogorski reprezentativac priznao je da nije pratio utakmice rivala, već samo kroz rezultate.
„Prošli međusobni meč bio je veoma tvrd, ne previše lep za publiku. Nismo odigrali najbolje, analizirali smo situaciju i siguran sam da ćemo biti dosta bolji. Spremni smo na sve, treba da igramo našu igru i diktiramo tempo. Na nas ne sme da utiče njihova taktika“.

Izabrane vesti

Ivanić dodaje da ne sme da se dogodi da tim Vladana Milojevića uđe u monotoniju.
„Ono što ne sme da se dešava nama se upravo dogodilo. Opustili smo se, a nismo smeli, to je fudbal i idemo dalje. Ne smemo da se vraćamo na poraz od Čukaričkog, koji jeste uticao na ekipu, probudio nas je... Morao je jednom da dođe i to baš u najboljem trenutku po nas“.

Trijumfom bi Zvezda stigla na korak do odbrane titule šampiona, naglašava bivši đak novosadske Vojvodine.
„Ne bi trka bila rešena, ali bismo bili blizu. Zvezda nije slavila u poslednja dva derbija i navijači željno iščekuju pobedu“, jasan je Ivanić.


tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara