Komentari na vest

Interesovanje nije kao u martu: Na današnjem derbiju oko 30 hiljada ljudi

D

Damjan M.

pre 13 dana

Da li vam koči Arena sa slikom?
D

Da nema derbija i evrope

pre 13 dana

Da nema derbija i evrope, zvezda bi imala max.5-6 hilj. Gledalaca ,a partizan max. 3-4 hilj.
Z

Zvezdaaaaa

pre 13 dana

Bez derbija 4,5 hiljada a partizan funkcioneri i bliza porodica znaci 100 do 200
H

Herakle

pre 13 dana

Kakav kvalitet takva i poseta. Da je manje politilanstva da Partizan nije izgubio prednost plako preko noci po scenariju, da se igra fer i posteno, ubili su draz svi zajedno. Opet gledamo, al svi znamo sta gledamo.
N

Ne kapiram

pre 13 dana

Dok ste bili prvi sve je bilo regularno. A ko vam je branio da dobijete sve utakmice? Jel vam branio neko da dobijete Napredak, Mladost i koga već sve ne. Niko vam nije kriv što ste ispustili prednost.
P

Penzioner

pre 13 dana

Gospodine, 48000 gledalaca na proslom derbiju je vise nego sto je Partizan gledalo u prvom delu sezone ( 15 utakmica ). Svako gostovanje Zvezde je bio praznik za te sredine i pune tribine. Pricas kao razmazeno debelo dete koje se valja na podu zato sto drugar iz vrtica ima... Sindrom kiselo grozdje, to je dijagnoza...
t

tre

pre 13 dana

😂 Panticu ti li si…

Usput

pre 13 dana

previše derbija u sezoni... nekad sam jedva čekao derbi. Imaš jedan kući za celu sezonu...a sad,svako malo derbi,nekako sam postao ravnodušan.
D

Današnji

pre 13 dana

Navijači, ja sam išao u Rumuniju bez pasoša da gledam Zvezdu, penjali se na voz da pređemo granicu, to je onaj voz iz BG-a besplatni išao samo za navijače, murija me skinula i nazad kući. A utakmica je bila sa Lionom posle bombardovanja, i Zvezda je morala biti domaćin u Rumuniji.Sećaju se stariji i tog voza i utakmice.
J

Još

pre 13 dana

Jedan dokaz, da smo mi navijači rezultata. Videćete u kupu će biti puno, zato što imaš šansu za trofej. Ovde mislim na sve navijače.
R

Rubikova kocka

pre 13 dana

Zamislite meč Seltik i Rendzers i na njihovim portalima piše ovaj derbi neće biti posećen kao prošli 🤣🤣🤣 i onda naši pišu vječiti derbi je jedan od najvećih u Evropi 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️
k

komedija

pre 13 dana

vise niko nece da prati jsd drzavni projekat
Б

Блок

pre 13 dana

Ја уопште немам осећај да је дерби.Боље не онако било кад је лига неизвесна .У купу очекујем још мање људи. Не знам да л важе за куп пропуснице ,да л се део даје спонзорима улазнице ,плус радни дан плус ако буде киша.
v

vule m

pre 13 dana

da mi plate, a ne ja nima,onda bih dosao.ni dinar za preplacene manekene.uprava mi je svojim radom ogadila fudbal i znatno smanjila interesovanje .NAPRED ZVEZDO TI SI VECNA ,ovi sto te trenutno predstavljaju na terenu i foteljasi su tu samo da te finansijski iskoriste i iscede.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Šta me boli uvo da li je titula već rešena, šta me boli uvo što se za par dana igra kup. Svaki pravi i iskreni navijač svog kluba, dolazi danas na derbi. I ne samo na derbi nego i na svaku utakmicu bar koja se igra u BG. Sve ostalo su prazne priče.
M

Misasbc

pre 13 dana

Ko je blizu ili iz beograda bi trebalo, ja putujem iz sapca na svaku domacu utakmicu, al to je meni manje od sat vremena
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Misasbc. Svaka čast zato što dolaziš, niste vi problem koji niste iz BG, problem su ovi moji Beogradjani koji ne dolaze, a sede ceo dan po kladionicama i kafićima.
g

gostima

pre 13 dana

dolazi i Valjevo
M

Mi

pre 13 dana

Dolazimo iz Kumanova na skoro svaku utakmicu, to je 400km u jednom pravcu plus smaranje na granici. Al to je valjda ljubav.
P

Pazi

pre 13 dana

Mi stižemo iz Zaječara. Bićemo i danas a i u sredu na kupu. Ne idemo baš na svaku utakmicu jer nije realno.
I

IdemoNis

pre 13 dana

Nislije su u putu
N

News

pre 13 dana

Nema bas puno pravi navijaca u nasoj drzavi. Uvek se trazi izgovor zasto se ne ide na utakmice
м

мали јсд

pre 13 dana

више не пратимо фудбал
p

prosto

pre 13 dana

navijaci rezultata sa juga su prestali da prate fudbal
a

ahahaq

pre 13 dana

Vise i glupo da dolazimo. Culi se niste prosli derbi, ali culi nista!
@

@ahahaq

pre 13 dana

Ti si jedan od onih koji niti jednim sportskom objektu nije prisao nikad, iskljucivo tv i net i onda lupetas ovako nesto