Inter probao i nije uspeo: Ikardi odbio da ide u Arsenal

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 22:14

Konte oseća da se bliži kraj Ivana Perišiča u Milanu

Dani prolaze, a Inter nije ni korak bliži rešavanju drame sa Maurom Ikardijem.

Prošle godine jedan od najtraženijih napadača postao je igrač za koga nije stigla nijedna ozbiljna ponuda zbog svog ponašanja i svega što je "zakuvala" njegova supruga i agent Vanda Nara, zbog čega su Interovi rukovodioci rešili da samoinicijativno krenu u akciju i pokušaju da udome Argentinca. 

Izabrane vesti

Tako je ove večeri odjeknula jako vest da je Inter poslao zvaničnu ponudu Arsenalu i tražio direktnu trampu Mauro Ikardi – Pjer Emeri Obamejan, ali je Argentinac u startu odbio mogućnost selidbe u London i rekao je glasno – NE.

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Ikardi je izostavljen iz takmičarskog tima i ekipe koja je otišla u Aziju na pripreme, pa samostalno trenira i radi u Italiji, a milanska kuća Sport Medijaset tvrdi da Argentinac odbija bilo kakav kontakt s čelnicima kluba i priču o eventualnom produžetku saradnje jer želi da ide u Juventus. Međutim, Dami se ne žuri i navodno će čekati kasni avgust kako bi Ikardijeva cena dodatno pala. S druge strane legendarni trener Milana Arigo Saki upitao se glasno zašto bi Juventus uopšte hteo Ikardija.
“Ikard je specijalista u svojoj ulozi, ali bi se jako mučio u konceptu totalnog fudbala. Uostalom, u Juventusu on bi popunio dosta prostora gde bi onemogućio Ronalda da utrčava i postiže golove“, rekao je Grande Saki.

Napoli i dalje ostaje potencijalna destinacija za Ikardija, ali samo pod uslovom da bude dostupan za 60.000.000 evra, koliko je procenjeno da Argentinac sada vredi. Atletiko se, bar u ovom trenutku, više ne pominje kao opcija pošto su u napadačkoj rotaciji Dijego Kosta, Alvaro Morata, Ivan Šaponjić i Žoao Feliks iako 126.000.000 evra plaćeni tinejdžer nije klasična „devetka“, a tu je i zaboravljeni Nikola Kalinić.

Dok je Inter blizu rešavanja sudbine Radže Najngolana koji će verovatno u Kaljari, Antonio Konte je danas otkrio da ima velikih problema sa Ivanom Perišićem. Naime, Konte kaže da Hrvat ne može da odgovori izazovu bar na način na koji on to vidi.
“Perišić i ja ne vidimo stvari na isti način. On ne može da odgovori izazovu u ulozu u kojoj ga ja vidim i zasad može da bude samo u napadu“, izjavio je Konte i tako praktično najavio da ne računa ozbiljno na hrvatskog reprezentativca.

Interovim mukama nema kraja, a vreme polako curi...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara