Inter ne odustaje, sledi nova ponuda za Lukakua

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 16:35

Spremamo se za foto-finiš

Odluka Mančester junajteda da odbije prvu zvaničnu ponudu Intera za Romelua Lukakua od 60.000.000 evra nije previše obeshrabrila čelnike Intera, jer s Čizme stižu izveštaji da se klub sprema za novu ponudu koja bi ovog puta trebalo da oraspoloži ljude s Old Traforda.

Dok Mančester junajted od Intera traži makar ono što je izdvojio za robusnog napadača pre dve godine, Inter nije u mogućnosti da odjednom isplati 85.000.000 evra, ali... Pošto Interu nije prošla prva ponuda koja nije prošla nije uključivala nikakve bonuse, a druga bi trebalo da sadrži i lako dostižne dodatke u vrednosti između 15.000.000 i 20.000.000 evra. Ukoliko bi bila ona druga suma, Inter bi od verovatnog potpisa Lukakua delilo svega 5.000.000 evra, mada je moguće da bi se i Junajted odobrovoljio i Interu dao popust za taj sitniš...

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Razlog je u tome što i Junajted mora da pronađe novu „devetku“ što pre, jer se prelazni rok u Premijer ligi završava 9. avgusta, a na Old Trafordu nije se radilo ništa otkako je stigao Aron van Bisaka iz Kristal Palas.

Doduše, nema ni naznaka po koga bi Junajted mogao da krene. S druge strane, Antonio Konte ne krije da bi Lukakua najviše voleo da vidi u opremi Nerazura.
“Svi znate jako dobro da je Lukaku igralč kojeg jako volim. Dok sam radio u Čelsiju želeo sam ga u svom timu. Danas je Lukaku igrač Junajteda i to je realnost. Danas pričamo o igraču koji nastupa za drugi klub, zato nije u redu da idemo u detalje o njemu zbog poštovanja prema Junajtedu. Svakako mislim da bi Lukaku bio igrač koji bi unapredio naš tim. Svesni smo situacije i kakvo je stanje na tržištu. Videćemo šta će se desiti“, poručio je Konte.

Ne treba zaboraviti da Inter u svom sportskom sektoru ima čoveka s sjajnim pregovaračkim sposobnostima – Bepea Marotu. Mada, ako Junajted ne bude imao adekvatnu zamenu, teško da će transfer moći da se realizuje...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara