Iguain sve više razmišlja o Romi, uslov iz Rima je – samo ne Zaniolo

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.19. | 12:23

Vučica i Juventus u konfliktu zbog odličnog veziste

Počelo je uz kategoričku izjavu da od transfera u Romu nema ništa, a Gonzalo Iguain bi na kraju zaista mogao da obuče dres još jednog italijanskog velikana.

Rimski dnevnik Korijere delo Sport u svom štampanom izdanju tvrdi da je Pipita sve ozbiljnijih razmišljanja da ode u Romu, jer u ovom trenutku izgleda da su sve ostale mogućnosti iscrpljene.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 7. jul

Roma se nada da bi cela operacija mogla da bude završena u formi jednogodišnje pozajmice i opcije kupovine na 26.000.000 evra, od čega bi deo plate od 7.000.000 evra plaćao Juventus.

Gonzalov brat Nikolas bio je vrlo ozbiljan po pitanju da Iguain može u Italiji da igra samo za Juventus, ali od toga nema ništa. Argentinca se odrekao i njegov mentor Maurisio Sari, jer je i on shvatio da to više nije onaj čovek koji je terorisao odbrane u dresu Napolija. Do preokreta je došlo na Pipitino insistiranje, s tim što su se Roma i Juventus sada našli u nekoj vrsti konflikta.

Stara dama insistira na tome da u posao bude uključen Nikolo Zaniolo, a Roma insistira na tome da strašni vezista nije dostupan. Zaniola želi i Totenhem koji je navodno već ponudio 23.000.000 evra i ugovor Tobija Alderveirelda, ali Roma ne namerava da ga se odrekne, već želi da gradi tim oko njega. Problem je u tome što je Juventus “pomutio“ razum Zaniolu i italijanski reprezentativac razmišlja čak i o odlasku, uprkos tome što mu Roma nudi novi, pojačani ugovor.

Ako baš i bude morao da ide, Roma se neće smiriti dok ne dobije bar 60.000.000 evra. Bez kombinacija, već čist novac.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara