Komentari na vest

Idi mi – dođi mi! Sa „Old Traforda“ leti poruka: Davide, vrati se!

2

24.04.1902.

pre 7 meseci

GGMU!!!

Zinho86

pre 7 meseci

Još jedan od milion dokaza koliko je uprava ovog kluba prsla u prethodnih desetak godina. Naravno da pare nisu bile problem, daju ih raznim debilima koji igraju amaterski fudbal za ovaj klub, što ne bih dali ovakvoj klupskoj legendi. Problem je bio što su kreteni umislili da kopiraju Pepov sistem sa golmanom koji igra dobro nogom. VAN PAMETI. E sad kad je povuci-potegni, onda frka, vrati se , sve ti je oprošteno. Da je DVD pametan , pa da ih sad još odere, kad su nesposobni.
.

.lopov.

pre 7 meseci

Da je pametan da odbije United.Pa neka im brani kiksara Onana.
i

iggx

pre 7 meseci

Lupetanja engleskih novinara. Kao što napisaše ovde u tekstu, očekivao je desetine ponuda, a ipak je još uvek bez kluba. Sad mu odjednom odgovara da potpiše za mnogo manje para nego što je tražio pred leto. A odgovaraće mu izgleda i da bude rezervni golman.
h

hh

pre 7 meseci

Igra golmana nogom nema veze sa 'kopiranjem Pepa'. U ovom trenutku jednostavno je takav golman nužnost za svaku ekipu koja želi da bude dominantna. Kad imaš golmana koji je slab u igri nogom teže probijaš presing protivnika, teže uspostavljaš pas igru od noge do noge, prinuđen si da češće igraš dugu loptu, gde je već šansa 50/50 da uspeš da je zadržiš u posedu. Sve trenutno najjače evropske ekipe imaju takvog golmana, i koliko god mi De Hea bio drag, Junajted nikada neće postati dominantan kao te druge ekipe sa njim na golu. Osim toga, retko izlazi sa gol linije, slabo kontroliše šesnaesterac i neretko pravi velike kikseve posle šuteva sa distance. S druge strane, u stanju je čuda da odbrani, neverovatan refleks.
M

MacReady

pre 7 meseci

@hh, bravo, konačno neko sa kasvetnim komentarom, svi ponavljaju "kopira Pepa, kopira Pepa" kao papagaji.
д

домаћин

pre 7 meseci

Па ово би им био најбољи уствари боље речено једини нормалан потез ове сезоне.Људи какав Онана немојте ме зезати,упоређујете њега и де хеу човека који је у овој деценији вероватно најбољи голман ако се изузму типа легендарна тројка касиљас,ђиђи и нојер.Људи су направили да сад сваки голман треба да буде роналдињо са лоптом.То може само пепов голман да игра и пепова екипа јер апсолутно сваки играч мора да зна са лоптом.Па ево видите шта се дешава арсеналу јер стављају рају на гол због наводне боље игре ногом човек 3 гола кикснуо због игре ногом,а рамздејл је реално бољи голман,ако се гледају чисто голмански квалитети.О Онани и Де Хеи тек не желим да причам, изузетно је смешно поредити их.
R

Red Star Belgrade

pre 7 meseci

Bas tako samo Gvardiola moze to i njegovi timovi.Ova prevara Onana nije branio ni u Ajaksu,a ne u Unitedu.
D

Deniz

pre 7 meseci

A Petar Čeh(sve uzeo), Kurtoa(sve osvojio više puta), Ter Štegen(tripleta), Jan Oblak(2 finala LŠ), Alison(sve uzeo). Sve od sezone 2012/2013. Zadnjih deset godina.
V

Voždovac

pre 7 meseci

"Ne, nije problem sa Andre Onanom" 🤡
K

Karlach

pre 7 meseci

Provereno je već da je ova priča lažna. A i nema logike, previše novaca je tražio da bude backup, nije za džabe i dalje slobodan agent i niko ga neće.
h

hahahahahahahaha

pre 7 meseci

@Karlach Zato sad cveta United sa Onanom.Hahahaha 12 na tabeli i jedna pobeda u 3 kola LS.