Avdalović o isključenju Milojevića: Dešava se, trenerski posao je jako stresan

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 21:50

Pomoćni trener Mege istakao da su Marjanović i Tanasković preokrenuli meč u korist njegove ekipe

(od specijalnog izveštača Mozzart Sporta u Nišu)

Uzbudljivo, dramatično i veoma dobro sve do samog kraja. Košarkaši Slobode odigrali su odličnu utakmicu, čitave tri četvrtine vodili protiv Mege, ali su na kraju izgubili gorivo i dopustili su Beograđanima da odnesu zaslužen trijumf.

Izabrane vesti

Na konferenciji na medije se, po ustaljenoj proceduri, nije pojavio trener Mege, Dejan Milojević, koji je isključen, već njegov saradnik, Vule Avdalović, koji je pre svega čestitao protivniku na odličnoj borbi.
"Čestitao bih treneru Vladimiru Lučiću na prikazanoj utakmici, prvom poluvrmenu. Kao pomoćni trener imam priliku da skautiram dosta ekipa i mislim da on radi odličan posao u Užicu. U drugom poluvremenu smo krenuli jako agresivno sa odbranom. Pohvalio bih Andriju Marjanovića, koji je uneo dosta energije u igru, ali i Nikolu Tanaskovića, koji ne igraju toliko u Jadranskoj ligi. Andrija je dao samo dva poena, ali je njegova energija dala preokret. Mislim da smo sačuvali energiju i da ćemo imati dovoljno snage za meč protiv Crvene zvezde", istakao je Avdalović.

Pomoćni trener Mege smatra da je isključenje trenera nešto što se može svakome desiti. Ujedno je pohvalio igre Marka Simonovića, koji igra zaista odlično tokom čitave sezone.
"Dešava se. Trenerski posao je jako stresan. Burno je reagovao na jednu sudijsku ulogu, isključen je. Mislim da nije reagovao na pravi način, ali on to zna. Ali ponavljam, dešava se. Marka Simonovića nisam istakao, jer igra cele sezone fenomenalno. Mislim da njega ne treba previše hvaliti, zna dobro da odlično igra ove sezone i nadam se da će u tako nastaviti".

Danas Megu nije najbolje služio šut za tri poena, ali je uprkos tome došla do pobede.
"Uspeli smo da dobijemo jako važnu utakmicu uprkos slabijem šutu za tri poena. Mislim da možemo da očekujemo neizvesnu utakmicu protiv Crvene zvezde", zaključio je Avdalović.

Komentar utakmice dao je i prvotimac Mege, Andrija Marjanović, koji je inače rođeni Nišlija i bio je zadovoljan pobedom na, za njega "domaćem terenu".
"Želeo bih da čestitam Slobodi na fer i korektnoj igri. Otvorili smo mekano meč, nismo pokazali šta možemo, protivnici su ušli bolje, ali smo se u nastavku pokazali kako treba i zasluženo preokrenuli meč. Mlada smo ekipa, tako da se to dešava".

Foto: KK Mega Bemax / Ivica Veselinov


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara