I Lola Smiljanić zaražen koronom

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.11.20. | 10:14

Nema simptome, ali je u izolaciji

Još jedan igrač Partizana zaražen je virusom korona. Klub iz Humske je obelodanio da je posle Vladimira Stojkovića još jedan član srpskog vicešampiona dobio pozitivan nalaz PCR testa. Reč je o jednom od najiskusnijih članova tima Aleksandra Stanojevića, Milanu Loli Smiljaniću.

Posle saznanja da je Vladimir Stojković zaražen virusom COVID-19, u Humskoj su ekspresno odlučili da sve članove tima podvrgnu dodatnom testiranju. Iskusni zadnji vezni je dobio pozitivan nalaz, iako nije imao simptome virusa korona.

Izabrane vesti

„Smiljanić nema simptome, ali se i kao asimptomatski pacijent nalazi u izolaciji gde mu se prati stanje na dnevnom nivou. U toku sutrašnjeg dana Partizan će ponoviti testiranje grupe igrača koji su bili u posrednom ili neposrednom kontaktu sa Smiljanićem i Stojkovićem, dok će ujedno pratiti po protoklou mrežu kontakata pomenutih igrača. Na SC Partizan-Teleoptik se kao i poslednjih meseci, ali sada i u povećanom obimu, sprovode sve mere zaštite i prevencije“, stoji u Partizanovom saopštenju.

Ove sezone je Milan Smiljanić odigrao šest mečeva za Partizan. Na terenu je proveo 106 minuta.


tagovi

Milan Lola Smiljanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara