Humanitarni tiket u podne: Radenko Pilčević tipuje za čačanski “Zračak”

Vreme čitanja: 5min | uto. 23.04.19. | 12:00

Plejmejker Lovćena očekuje Totenhemov prelaz 1-1

Podnevni humanitarni pozdrav sa kvote 12,31, šalje nam je Radenko Pilčević, prekaljeni košarkaški internacionalac, trenutno u dresu Lovćena. Rođen je u Gornjem Milanovcu, košarkaški je stasavao u Železničaru, popularnom Želu iz Čačka, pa zato i ne čudi činjenica da je iz najiskrenijih igračkih pobuda potencijalni dobitak namenio Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju “Zračak” iz grda na Moravi.

Namera mu je da uz pet parova dođe do potencijalnog dobitka od 123.100 dinara, odnosno da postane 38. čalan igračke družine s prolaznim tiketima koji su ulovili više od 100.000 dinara. Ambiciozno, nema šta, baš kao i naša namera da iz dana u dan pomeramo granice mogućeg u najdugotrajnijoj rubrici sportskih tipovanja iz plemenitih pobuda, s kojima smo na preko 70 adresa do ovoga momenta prosledili preko 12 MILIONA MOZZART dinara!

Izabrane vesti

Krećemo od Premijer lige, odnosno utakmice VOTFORD – SAUTEMPTON. Votford je najprijatnije iznenađenje Premijer lige ove sezone. Dogurali su do finala FA kupa i na osmom mestu dele isti broj bodova sa Evertonom. Pred svojom publikom su neporaženi na sedam od osam prethodnih mečeva, a taj poraz pretrpeli su od Arsenala. Sautempton igra promenljivo, pet bodova ga razdvaja od opasne zone, i interesantno da je od septembra prošle godine ostvario samo jednu pobedu nad timom koji se ne nalazi u zoni ispadanja. U poslednje vreme Votford je uspešniji u njihovim duelima, u kojima su oba tima postizala golove na četiri od prethodnih šest okršaja.

“Biram igru na golove, odnosno GG”

Idemo dalje, na utakmicu TOTENHEM – BRAJTON.  Domaćin jeste izgubio od Sitija za vikend, ali je ostvario puno bitniju pobedu nad Građanima nekoliko dana ranije kada ih je eliminisao iz LŠ. Sledeći korak je kvalifikacija za naredno izdanje ovog takmičenja, a za to im je potrebno da osiguraju jedno od prva četiri mesta. Brajton pokušava da opstane u Premijer ligi gde ga samo tri boda deli od Kardifa koji je prvi od timova u crvenoj zoni. Uz Hadersfild jedina su ekipa koja je poražena na prethodne četiri utakmice. Totenhem je od poslednjih šest duela sa ovim protivnikom dobio pet uz jedan remi, a na ovom stadionu svaki put postizao je najmanje dva gola. Brajtonu to nije pošlo za nogom u prethodna dva navrata.

“Ovoga puta prelaz 1-1”, odlučio je košarkaš koji je u superligaškim vodama zaigrao ua Borac, a u svojoj drugoj sezoni za Čačane došao do proseka od 10,7 poena, dva skoka, 2,9 asistencija i 1,5 ukradenih lopti po utakmici.

Idemo do Primere, na utakmicu ALAVES – BARSELONA. Malo nedostaje Alavesu za plasman na jednu od pozicija koja vodi u Evropu, i baš im nije trebalo gostovanje Barselone u ključnom momentu za to. Posebno imajući u vidu da su bez pobede prethodnih pet utakmica, kao i na pet prethodnih kod kuće. Za Barselonu je pitanje titule stvar formalnosti i pokušaće da je što pre overe kako bi se pripremili za polufinalni duel LŠ sa Liverpulom. Katalonci su od 11 prethodnih susreta sa Alavesom dobili deset, a interesantan podatak govori da na poslednjih šest gostovanja ovom stadionu nisu primili gol.

“Odigraću na golove, tipujući na UG 2-4”.

U Holandiji naš gost bira meč AJAKS – VITESE. Pošto su Kopljanici probili srce Juventusu, realno mirne duše mogu da zaigraju i sa Viteseom koji im je na dva od proteklih pet mečeva zagorčao život. Istina, poslednji put Ajaks je u septembru slavio sa 0:4, a kladilački ineteresantno je znati da su susreti ovih ekipa u protekloj kalendarskoj godini doneli prolazne 4+ igre.  Svakako, nema potrebe obrazlagati zbog čega je sve Ajaks apsolutni favorit ovoga susreta, a na Vitese se valja osvrnuti kao na tim koji je na četiri od minulih pet utakmica u ligaškim vodama donosio GG4+ tipove.

“Kombinujem, 1-1&2+I”, rekao je košarkaš, zaigravši na kvotu 2,00.

A sada AZ ALKMAR – HERAKLES. Domaći AZ Alkmar je u prethodna četiri kola pokazao izvesne slabosti, što ga je na poslednje dve utakmice koštalo bodova, odnosno GG3+ poraza u mečevima sa Den Hagom i Fajenordom. Herakles na osnovu toga pokušava da smanji zaostatak za rivalom kog je u septembru prošle godine, nakon serijskih razočarenja dobio sa 3:2. Inače, kladilački je bitno znati da se njijovi mečevi bez greške još od 2014. godine završavaju minimum sa 3+ igrama, te da je uz to i dodatna GG igra učestalo prolazna.

“Tipovanje završavam jedinicom na AZ Alkmar”.

Tako je svoj plemeniti tiket prelomio plejmejker, koji je nakon Borca zaigrao u Miteldojčeru, i Gisenu (2011/12.) Zatim je igrao u Feni iz Kavadaraca, odakle je došao u Crnokosu, tada kao najprijatnije iznenađenje KLS lige. U decembru 2013. potpisuje za kragujevački Radnički. Već u februaru 2014. napušta tim, nakon čega potpisuje za mađarski Solnok Olaj. Tokom sezone 2014/15. igrao je u Rumuniji za Pitešti i Temišvar. U oktobru 2015. postao je član Metalca, ali je nakon nešto više od mesec dana otpušten, da bi zatim otišao u rumunsku Krajovu. U sezoni 2016/17. bio je član slovačkih Košica, a od juna 2017. bio je igrač nemačke ekipe Sajens Siti Jena. Prošle kalendarske godine došao je u Teodo, a zatim u Lovćen, čiji dres i sada nosi.

Zaista impozanatan broj klubova stoji u rezimeu karijere našeg današnjeg gosta, što nas razumljivo navodi na zaključak da Radenko prati bukvalno sve što se dešava u svetu kraljice igara. On dobro zna i za MOZZART akciju “100 terena za jednu igru”, s kojom pomeramo granice mogućeg, čineći sve da ovaj sport učinimo maksimalno dostupnim svima, odnosno da da ga na eksplicitan način učinimo što konfornijim, kako profesionalcima, tako i rekreativcima. Pilčević je zadovoljan ovom akcijom, a kako i ne bi, kada je njegovo, čačansko Želovo umiveno, doterano, pa pušteno u pogon u novom MOZZART sjaju.

Isti slučaj je i s akcijom “Novi dresovi za nove šampione” koju nastavljamo nastavljamo dalje. Dobro se znaomo, i baš zato znajte, da ako nas do sada i niste sreli u vašem kraju, budite ubeđeni da hoćete, odnosno da ćemo se pojaviti jer MOZZART flota krstari širom Srbije i Republike Srpske, sa zastavom sporta i dobre volje kako prepoznatljivim obeležjima naših korporativnih akcija.

Pošto je već tako, Radenka Pilčevića smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radenko Pilčević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Domu za starija lica iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,31, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2004 ENG 1 Watford - Southampton tgg gg 1,67
Uto 21:30 4003 ŠPA 1 Alaves - Barcelona ug 2-4 1,50
Uto 19:45 1603 HOL 1 AZ Alkmaar - Heracles ki 1 1,33
Uto 20:45 1605 HOL 1 Ajax - Vitesse kmb 1-1&2+I 2,15
Uto 20:45 2003 ENG 1 Tottenham - Brighton pk 1-1 1,85
Ukupna kvota13,25

 

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaRadenko Pilčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara