""
""

Humanitarni tiket u podne: Nebojša Ilić tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.17. | 12:00

Neša u derbiju Liverpul - Čelsi više veruje u domaće

Posle 50.000 dinara koje je hrabrim tipovanjem „zaradila“ Tijana Dapčević, a koje je odobrio naš menadžment, mada tiket koji je sastavila naša pop pevačica nije prošao, povećala se ukupna suma novca koju je kompanija MOZZART dosad donirala.

Izabrane vesti

Nova suma iznosi ravno 2.644.669 dinara.

Danas smo u goste pozvali tim menadžera Crvene zvezde i naše košarkaške reprezentacije Nebojšu Nešu Ilića da deo svog optimizma i pozzitivnog raspoloženja posle Zvezdine sedme uzastopne pobede u Evroligi pretoči i na MOZZARTOVU plemenitu akciju koja traje od 10. juna minule godine.

Srećno, Nešo!

Prva utakmica na tiketu dolazi iz Italije, četvrtina finala tamošnjeg kupa, INTER - LACIO. Nerazuri su u seriji trijumfa, padali su redom Udineze, Kjevo, Bolonja, Palermo, Peskara. Da li slede tri tačkice zavisiće i od Lacija. Neboplavni su imali niz pobeda, ali je ptrekinut od Juventusa i Kjeva.  Kad se podvuče crta ispod međusobnih okršaja najviše je nerešenih ishoda. Inter je dobio poslednji meč sa 3:0.
„Opredeliću se na početku za golove, biće ih u obe mreže, GG“, kaže za MOZZART Sport Neša Ilić.

Čovek koji je svoj život posvetio košarci, kako u Zvezdi, tako i sa Orlovima, kao drugu utakmicu odabrao je duel ARSENAL - VOTFORD. Tobdžije prate Čelsi, imaju deficit od osam bodova, i pobeda bi mnogo značila i za produžetak sjajne serije trijumfa. Votford ima dva poslednja remija. Arsenal je siguran u međusobnim duelima 7-0-1.
„Biće golova ovde, idemo na 3+.“

Dvostruki srpski rekorder po broju datih koševa, kako u prvenstvu (71), tako i u kupu (42), zadržao se na utakmicama Premjer lige, SVONSI - SAUTEMPTON i ponovo odigrao na golove. Svonsi ima najporozniju odbranu, primili su 51 gol, ali su u poslednjem duelu porazili Liverpul. Tobdžije su petardom isprašile Sautempton. Statistika međusobnih okršaja glasi 2-3-6. Dve posledne utakmice dobili su gosti minimalcima.
„Igram opet GG.“

Kao igrač mlađih reprezentativnih selekcija okitio se sa tri zlata, a kao četvrti meč odabrao je takođe utakmicu sa Ostrva, SANDERLEND - TOTENHEM. Ovde je Neša iskoristio prednost MOZZART kombinazzija. Pevci su ispred Liverpula, oba Mančestera, Evertona… U dobroj su formi, što svedoče i poslednji rezultati. Totenhem ima 21 pobedu nad Sanderlendom, dobio je i četiri poslednja međusobna duela.
„Odigraću kombinazziju 2&2+.“

Uspešni tim menadžer za kraj je ostavio poslasticu, derbi, LIVERPUL - ČELSI.  Domaći su u krizi koju može da prodube Plavci koji imaju četiri uzastopna trijumfa. Ni međusobni rezultatski odnos  ne otkriva mnogo toga pred derbi koji je uvek spcifičan. Poslednja utakmica završena je trijumfom Liverpula.
„Sad ću da iskombinujem duplu šansu i golove, 1X&2+“, zaključio je humanitarno tipovanje Neša Ilić koji se nada novom Zvezdinom uspehu u petak protiv Efesa, ali i uspehu na humanitarno-kladilačkom polju.

Potencijalni dobitak Ilić je namenio Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu, ciljano za odeljenje onkologije.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketNebojša Ilićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara