""
""

Humanitarni tiket u podne: Miloš Samolov tipuje za Udruženje dramskih umetnika Srbije!

Vreme čitanja: 4min | pon. 25.12.17. | 12:00

Glumac se latio dvojke na Zvezdu u utakmici sa Megom!

Dobro došli u poslednju četvrtinu MOZZART-ovog “Decembra, meseca humanosti”… Naše poznate ličnosti, koje su tokom dvanaestog meseca podržale društveno odgovornu akciju kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”, svakoga dana su na raspolaganju  imale ulog od 30.000 dinara. Ukoliko dobrotvorni listić nije “prošao”, MOZZART je uplatu automatski pretvarao u zagarantovani dobitak. Tako su svi naši kladioci - decembarci svojim pojavljivanjem u našoj rubrici darovali ne samo novac, već i hrpu radosti onima kojima su njihove plemenite misli bile okrenute.

Izabrane vesti

Konstatujmo da smo uz pomoć naših humanitarnih kladilaca poput Branka Cvejića, Predraga Danilovića, Voje Brajovića, Zorana Čuture, Milana Mačvana, Duška Savanovića, Zorana Gajića, Stefana Jovića, Snežane Dakić i ostalih iz decembru donirali preko pet i po miliona dinara, ili tačno  5.611.760 dinara.

Danas na liniji kladilačko-humanitarnih bravura na MOZZART-ovom plemenitom  tiketu imamo poznato glumačko lice, Miloša Samolova rođenog 31. marta 1974. godine. Našeg gosta smo kako to običaji naše rubrhike nalažu detaljno upoznali sa dobrotvornim radom kompanije MOZZART.

Čitaocima MOZZART Sport portala detalji naših plemenitih napora odavno su već dobro poznati. Zato nećemo ići u širinu, ali ćemo u par crta premotati film, i setiti se akcije “Sto terena za jednu igru”, u kojoj je širom zemlje obnovljeno preko 50 košarkaških terena. Osim toga, MOZZART na godišnjem nivou podržava rad fondacija „Podrži život“ i „Budi human”! Kraja dakle nema…

Vratimo se na srž rubrike “Humanitarni tiket u podne”. U poslednjih sedam dana 2017. godine, a u akciji “Decembar, mesec humanosti”, naši plemeniti gosti biće frontmen i vokal grupe S.A.R.S,  Žarko Kovačević Žare, glumac Milenko Pavlov, košarkaški trener Damir Mulaomerović koji tipuje za MOZZART i Germanijak, odbojkaški reprezentativac Nikola Kovačević, košarkaš Slađan Stojković, Evroligina zvezda u usponu i buduća velika zvezda NBA lige i Sakramenta Bogdan Bogdanović.

ODIGRAJ MILOŠEV TIKET

Pređimo na tipovanja glumca Miloša Samolova, našeg današnjeg plemenitog kladioca, koji će nas kroz svoja plemenita tipovanja voditi kladilačkom pričom, začinjenom pričom o glumačkoj karijeri.

Miloš je za početak odabrao košarkaške utakmice. Prva dolazi iz Turske, EFES – BANVIT. Duel timova iz sredine tabele. Efes je baš uleteo u lošu seriju, pa je gubio od Olimpijakosa, Himkija, Istanbula, Baskonije…Banvit je nanizao tri trijumfa. Istorija kaže 13:15 u korist gostujućeg sastava.

Timovi će postići više poena od ponuđene margine, 151,5”, kaže za Mozzart Sport Miloš Samolov koji već desetak godina radi u pozorištu „Duško Radović”, a koji je u sećanjima filmofila zapamćen i kao jedan od glavnih junaka filma „Parada”.

Naš glumac i plemeniti kladilac za drugi par odabrao je i utakmicu iz Jadranske lige kojom se zaokružuje poslednje kolo. Pred nama je meč, MEGA BEMAKS – CRVENA ZVEZDA. Beograđani su treći na tabeli ABA lige sa utakmicom manje, a četa Dejana Milojevića ne igra onako kako smo navikli ranijih sezona, četiri pobede i duplo više poraza. Međusobna statistika je ubedljivo na strani Zvezde, 3:30.

“Odigraću dvojku na Zvezdu”, kaže Miloš Smolov, pa u umetničkom maniru dodaje po koju o sasvim običnim stvarima koje život znače...
“Izgled me, kao što se vidi u priloženom, preterano ne zanima. Nikada se nisam bavio time. Takav sam kakav sam, šta ću. Kome smeta, nek promeni kanal”, rekao je Smolov, pa otišao put regionalne lige zemalja bivšeg SSSR-a.

Odigrao je Miloš meč CSKA – ASTANA. Moskovljani su prvi bez poraza, gosti su na začelju. Pored četiri pobede Olimpijakos je naneo tesan poraz Moskovljanima. Astana igra dobro u Kazahstanu.

“CSKA će na meču postići više poena od Astane uz ponuđeni hendikep”, kladilačko je razmišljanje našeg gosta, koji nam nekako šeretski uz tipovanje provuče po koju reč o svom odgoju.
“Roditelji su uspeli da me odgoje, a i ugoje, ha, ha, ha… Mislim da je postavka merila vrednosti najvažnija u odrastanju. Ako tu čovek ne napravi veliku grešku, onda će sve ići nekim normalnim tokom”, rekao je Miloš pre nego što se ustremio na dalje klađenje.

Odabrao je naš gost dva fudbalska duela, UAE – SAUDIJSKA ARABIJA. Selekcije imaju po tri boda u grupi A. Iz poslednjih pet utakmica UAE imaju tri, a gosti dva trijumfa. Međusobna statistika glasi 1:1:7.

“Okušaću sreću sa golovima, od dva do četiri”, kaže glumac za MOZZART Sport.

I za kraj humanitarnog tiketa duel iz Turske, OSMANLI – AKHISAR.  Bešiktaš je sa 5:1 deklasirao Osmanli. I gosti su izgubili poslednji meč. Istorija kaže 2:1:1.

Kombinacija, dupla šansa, jedan, iks uz tri plus”, zaključuje svoj plemeniti tiket Miloš Samolov, koji na kraju konstatuje da mu je igra u krvi.
“Obožavao sam igru, ne znam, možda se zbog toga i bavim ovim poslom”…

Na kraju, recimo da Miloš o igri u krvi i te kako ima parvo da govori u prvom licu,  jer upravo se za njegovo ime vezuju serije i filmovi za koje se kaže da su kultna srpska ostvarenja. Filmovi po kojima se Miloš prepoznaje: Kad porastem biću kengur, Parada, Čitulja za Eskobara, Sedam i po, Čekaj me ja sigurno neću doći. Poznate serije u kojima je Samolov igrao: Sva ta ravnica, Jagodići, Naša mala klinika, Otvorena vrata 2, Žene sa Dedinja…

Važna informacija za sve u Republici Srpskoj!

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Miloša Samolova, dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica- LENKOM, Bijeljina, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 8688 ABA Mega Bemax - Crvena Zvezda ki 2 1,25
Pon 17:00 8859 TUR 1 Efes - Banvit up više (152.5) 1,85
Pon 18:00 5307 TUR 1 Osmanlispor - Akhisar kmb 1X&2+ 1,55
Pon 15:30 8502 GULK UAE - Saudi Arabia ug 2-4 1,60
Pon 17:30 7424 VTB Cska - Astana h 1 (-24.5) 1,85

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizahumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara