Humanitarni tiket u podne: Milan Lola Smiljanić tipuje za lečenje Uroša Karapandžića

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.07.21. | 11:09

Pulen Aleksandra Stanojevića u MOZZART izazovu očekuje kvotu 2,35, uz GG3+ tip sa meča Botošani – FCSB

Nije bitno, da li ste crno-bele, ili crveno-bele provinijencije, svi znate ko je Milan Lola Smiljanić. Za Partizan je on najbolje rešenje na poziciji igrača sredine terena, a za nas, uzdanica u sagi plemenitog tipovanja koje treba da nam na kraju dana obezbedi potencijalni dobitak u iznosu od 114.200 dinara.

Šta kaže Lola, čemu se nada, koliko je motivisan?

Izabrane vesti

„Maksimalno, kao i na svakoj utakmici. Vratio sam se sa priprema, pa zašto da ne pokušamo da pobedimo na MOZZART meču, pre nego što s Partizanom krenem u novu sezonu i borbu za titulu. S moje strane, bio bih zadovoljan ukoliko uspemo da potencijalnu donaciju prosledimo za lečenje Uroša Karapandžića, koji ima hidrocefalus, cerebralnu paralizu i epilepsiju. Dajte da to rešimo, da probamo da pobedimo zajedno“...

Poslušajmo Lolu, uz pokret na prvom meču u režiji para DILA GORI – ŽILINA. Domaćin nije poražen, to je tim koga je Žilina bukvalno ponizila sa 5:1 u prvoj utakmici. Dakle, Gruzijci će igrati za vraćanje časti, pošto sustizanje prednosti rivala predstavlja gotovo nemoguću misiju. Slovaci koje je na pripremama porazila samo moskovska Lokomotiva mogu da se opuste, odnosno da igraju bez tenzije, uz napomenu da ovaj tim u poslednje vreme redovno igra GG mečeve.

„Uz sav oprez, manje od 3+ se ne isplati odigrati“, kaže Milan Lola Smiljanić, koji je igrao sve od Španije, preko Turske, Izraela, do Australije, ali se držao izreke “svuda prođi, kući dođi”. Razume se, mislimo na adresu u Humskoj ulici.

Idemo na susret PETROKUB – SILEKS. Jeste, bilo je 1:1 na prvom meču, ali se čini da ovde, ovoga puta ništa sem keca nema mnogo veze sa fudbalskom logikom. Dominirao je Petrokub i na prvom meču, ali lopta, “višom silom”, ne htede u mrežu. Sada se stvari menjaju, jer igra na domaćem terenu treba da im donese onu ključnu prednost koja Makedoncima, naspram Moldavaca daje šansu za slavlje.

“Realno je 1&2-5, a i kvota je prihvatljivo visoka”

Start Rumunije 1, vodi nas put utakmice BOTOŠANI – FCSB. Ove sezone, FSCB želi konačno da vrati titulu koja se čeka od 2015. godine. Osim oporavljeng Komana, sve oči biće uprte u kapitena Florina Tanaesea, u drugom delu sezone ubedljivo najboljeg igrača vicešampiona Rumunije. FCSB ima i novog trenera, Dina Todorana. Osim Ondrašeka ostala pojačanja su skromna. U Botošani su došli Andrej Dragu (Vitorul Trgovište), Meki Ngombo (Belouizdad), Herve Kage (Esperanž), Peter Petkovski (Rabotnički), Ričrd Sila (Paris FC). Oduzmi – dodaj, tek velike aspiracije FCSB-a u nastupajućoj sezoni, svetlo bacaju ka realnijoj dvojci.

“Ja biram GG3+, a kao što vidite, takav ishod je na ceni uz kvotu 2,35”, reče nam Lola Smiljanić, a njemu se veruje, jer on je zabeležio nastupe za srpske seniorsku i M21 reprezentaciju Srbije.

Detalj sa derbijaDetalj sa derbija

Da ne izostavimo ni pedigre Lole Smiljanića, jer on je izdanak prave fudbalske loze. Šta reći, sem da MOZZART tipuje sa sinom čuvenog trenera Branka Bana Smiljanića, te da mu je stariji brat Nemanja bio poznati fudbaler. Taj i takav Lola, na kraju se latio susreta SLASK – PAIDE. Domaći Slask je dobio prvi meč sa 1:2. Taj rezultat realno i prikazuje odnos snaga timova, pošto Paide ni kao domaćin nije postigao ništa spektakulatrno apsolutnom defanzivom na terenu. Sada kao gost, u još većem problemu je, pa Poljaci imaju pravo da se nazovu favorizovanim timom.

“Zatvaranje uz prelaz 1-1 je poželjan tip”, poručuje Lola Smiljanić, a mi ga sa terena MOZZART plemenitosti ispraćamo gromkim aplauzom, jer ljubimac juga je to zaslužio. Tipovao je srcem, kao što igra za Partizan, a to se u “Humanitarnom tiketu u podne”, veoma ceni.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milan Lola Smiljanić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu

Humanitarnog udruženja građana - žena “Neretva”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,42, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilan Lola Smiljanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara