Hihon odbio 5.000.000 za Đurđevića

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.19. | 11:36

Španci ga vide kao prvog špica u pohodu na Primeru u predstojećoj sezoni

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević definitivno ostaje u Sportingu iz Hihona i naredne sezone. Srpski internacionalac pre oko mesec dana govorio je o svojoj želji da nastavi da igra na Molinonu, a stigla je potvrda da i klub ima iste planove. 

Sporting je, naime, odbio bogatu ponudu za Đurđevića od jednog kluba iz inostranstva i tako poslao jasnu poruku da se njihove ambicije podudaraju sa igračevim. A to znači samo jedno - nastavak uspešne saradnje. Lokalni mediji iz Hihona ne navode o kom se klubu radi, međutim ističu da je ponuda iznosila čak 5.000.000 evra, što je duplo više nego je Sporting platio prošle godine Olimpijaosu za Đurđevića

Izabrane vesti

Na Molinonu ne kriju da imaju visoke ambicije, žele da se vrate u Primeru, a u Uroša Đurđevića očito imaju puno poverenje kao prvog napadača i udarnu iglu za tu misiju. 

Podsetimo, momak koji je karijeru uspešno rehabilitovao u dresu Partizana i usput se nadavao golova u tandemu sa Brazilcem Leonardom, nije imao baš lagano prilagođavanje na španski fudbal. U prvom delu prošle sezone samo jedan pogodak na kontu, da bi u potpunosti proradio tek početkom 2019. 

Ispostavilo se da je šest dobrih meseci bilo dovoljno da se kupi poverenje ljudi iz kluba...    

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara