Hames i Napoli – zakomplikovalo se

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 11:12

Kolumbijac želi samo u Napulj, Atletiko otpao, ali Real pravi probleme

Telenovela s potpisom Hamesa Rodrigeza dobila je dramski zaplet i posle već viđenog transfera u Napoli sada je aktuelan „status quo“.

Sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli se posle prvog kruga razgovora s Florentinom Perezom u Madridu nije dogovorio oko formule transfera, jer dve strane zastupaju potpuno različite stavove. Dok Napoli u ovom trenutku može da ponudi pozajmicu s pravom otkupa na 42.000.000 evra i koji evro više na ime bonusa, Real zahteva da Hames bude prodat sada kako bi se nadomestio veliki minus zbog svih odrađenih transfera u Madridu ovog leta.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 10. jul

Iako u napuljskoj javnosti sada postoji osnovana bojazan da bi Hamesov transfer mogao da propadne, iz Španije stižu uverenja da nema razloga za paniku. Naime, Đanluka di Marcio preko svojih izvora s Iberijskog poluostrva saznaje da je Hames obavio telefonski razgovor s Karlom Ančelotijem i poručio mu da je Napoli za njega jedina opcija, što znači da je mogućnost transfera u Atletik propala, iako se pričalo da bi njegovoj porodici više odgovaralo da ostane u Madridu.

Napoli ima velikog saveznika u liku Žorža Mendeša, koji radi sve što može da transfer bude završen po uslovima italijanskog kluba. Svestan je jedan od najmoćnijih agenata sveta da za Kolumbijca nema mesta u Realu, a i da ponude nisu baš stizale svakodnevno na njegovu adresu, pa i da je Hames najbolje igre pružao kod Ančelotija. Kad se sve to spoji, Mendeš veruje da bi za karijeru njegovog klijenta najbolje bilo da se preseli na San Paolo, a da bi Real mogao da popusti kaiš i pristane na ponuđene uslove.

Mendeš je Perezov čovek od poverenja i dugogodišnji poslovni saradnik i ako će Realov predsednik nekoga da sasluša onda će to biti popularni superagent...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara