Hajduk iz Splita blizu istorijskog transfera - do 9.000.000 direktno u kasu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 20:31

I 10 odsto od budućeg transfera

Domagoj Bradarić na korak je do prelaska u Lil i to bi trebalo da bude istorijska prodaja Hajduka iz Splita!

Sređuju se završni detalji pa je ceo transfer blizu konačnog dogovora i potpisa, a mladi 19-godišnji levi bek bi danas mogao da otputuje u Francusku.

Izabrane vesti

Računa se da bi Hajduku trebalo da pripadne između 6.500.000 i 7.000.000 evra, a kroz bonuse bi mogao da dobije još oko 1.500.000 do 2.000.000 evra. Ukupno najviše do 9.000.000. Splitski klub bi imao pravo i na 10 odsto od Bradarićevog narednog transfera što nije zanemarljivo.

U svakom slučaju to bi bio rekordni transfer s Poljuda kada se zna da bi sav novac trebalo da pripadne Hajduku, bez raznih procenata koji ovakvu zaradu znaju da očerupaju.

Bradarić je odigrao tek 25 utakmica za prvi tim Hajduka, ima pet nastupa za mladu reprezentaciju, može da igra i beka, ali i krilnog igrača po levoj strani.

Hajduk je bio čvrst u nameri da ga ne pusti ispod cene, nije prihvatio prvu ponudu, nego je strpljivo čekao i izdržao sve napade, a kada je došao blizu onoga što je želeo, dogovor se primakao kraju. Možda ovo nije loš primer za naše klubove kako se može izvući veći novac za talentovane igrače.

S novcem koji bi Hajduk trebalo da dobije može dodatno da pojača ekipu na pozicijama desnog i levog beka, ofanzivnog veznog, te završiti potpis već dogovorenog napadača Samjuela Eduoka.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara