Komentari na vest

Gotovo: Goh stiže u Beograd da potpiše za Partizan

D

Dex15

pre 4 meseca

Vidim nema se para...drzava ih unistava
n

no name_

pre 4 meseca

@ Grga Čvarak Ti baš ne želiš da se pomiriš da je Sns vlast potpuno ušla u klub, i da želi da radi ono što radi Terzić sve rasprodaje tako se bori za Mašu, sinove u neizvesnoj budućnosti i za titulu. Jel dovode oni nekog ili samo rasporadju? Za 19 utakmica u superligi Partizan je primio 22 gola, nije ni mnogo bolja C.Zvezda ako se računa poništen uta protiv Radničkog K, primili su 21 gol. Tako da taj Ilić mora mnogo da napreduje da bi bio nivo Milenkovića ili Pavlovića. Njegov nedostatak je ne znači ništa. Sad Belić će sigurno nedostajati u početku, posebno njegova energija ali ima vremena da se to nadomesti. Vidim ja da ne razumeš fudbal, i znam da ti djabe pišem, najvažnije pozicije u fudbalu su napadač i golman. Naravno ako imaš Mesija ili Maradonu, onda to nije bitno, onda gradiš tim oko takvog igrača. Mora da se zna ko je i najbolji igrač tima, to je Saldanja i oko njega gradiš tim + odličnog golmana. Sve drugo uigravas. Onda Partizan mora da gura i klince u odbrani jer nema nigde drugde a od toga se živi, šansu će dobijati ovaj klinac iz Radničkog i Stejpanović jer su bonus, ostali kao Trifunović, Jevremović pa i Bazdra i Jovanović na kašičicu. Ne kažem ja da ti negde nisu u pravu. Biće zanimljvo negde leto, kako će Fk Partizan da se odbrani od prodaje igrače pre kv za ligu šampiona. Razumem prodaje posle kv , ali biće teško da oni ne *ru stvar pre kv. I da potpuno je obuzela logika cigana samo da ode Gobeljić i procvetaćemo. I ode Barak, pa se prodaju ova dvojica što jedva imaju 18 godina. Eto ode Gobeljić cvetaju. Naravno ovde igra sreća što smo zadržali Saldanju, nije stigla nepristojna ponuda, a oni se nisu izblamirali prodajom igrača posle samo 6 meseci.
G

Gnjatić Paviljoni

pre 4 meseca

Ova polusezona je kljucna za povratak Partizana na staze stare slave. Pojasniću: Ivica je po ko zna koji put onom njegovom baburom sa metalnim implantima (znaci nije Kralj) nanjusio i doveo za sitne pare rasnog igraca. Ili dva. Imamo Saldanju i Zahida kao ekstra kvalitetne pa jos Koreanca i Ouvusua do leta da nabrijemo, titulu cemo uzeti, u to sam siguran pa izlazak u Evropu posle cega cene idu u nebo! Preko 20 milki a opet ce dovesti za boraniju neke bombe. Tad preuzimamo primat, sa parama dovodicemo Taribo Westa i Lotare, jos cika Tole kad se pojavi opet na poslu, bice ona stara - ja imam tugu 6 godina dugu! Dominiraj! Vreme je!
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

a dobro bilo je onih sto su odlazili bez pozdrava kao sto su Diabate Assano Zivkovic i tako neki 😂
N

Nejbi

pre 4 meseca

Ali nije bilo legendi s lisicama na rukama
?

??

pre 4 meseca

Malo je ugovor na 3 godine, trebali su bar na 4 da potpisu. Uvek se bolje igrac i proda ako ima duzi ugovor
2

200

pre 4 meseca

pa onda da kampuje u Bg kao Falko.Moze ovo da ode i u tu stranu.Svi grese.
?

??

pre 4 meseca

Moze slazem se, al bez rizika nema ni dobiti. Mada msm da sa ovim to nece biti slucaj. Partizan zna da pogodi igraca, zvezda se mnogo vise muci. Zvezda cak i kad pogodi dobro pojacanje drzi ga na klupi, koja im je to logika ja nemam pojma. Bas mi zao azarova sto su prodali, a sve vodeci se po komentarima neznalica od navijaca. Ocrnjivali su ga kako je neuhranjen, nema 50kg, etiopljanin i ostalo. Kao da ce on tegove da dize. Eno ga decko u sahtjoru fizicki isti kao u zvezdi, samo sto na terenu kida. Sigurno ce zavrsiti u nekoj od najboljih liga jer je odlican. Tako ce da naprave gresku i sa kangvom, nmg da mu pronadju poziciju i misle da je los. Kraso isti slucaj. Olijanka bio kapiten u pragu igrao odlicno, kod nas ga nema nigde. Desnog beka menjali celu polusezonu, nedeljkovic pdigrao par utakmica odma u aston vilu. Lekovica po komentarima ispljuvali najstrasnije, sasvim solidan stoper, mlad ima prostora za napredak. Sljivica nahvalili bice novi piksi, dali mu 7.,nema ga nigde, tek po neki minut dobio. Nije mi zvezda jasna po svemu tome u partizanu je to skroz drugacije. Svako dobija priliku ko se pokaze igra, ko se ne pokaze poput meninga oni ga prodaju. Nema puno filozofije.

Revolt

pre 4 meseca

Vec se pocelo postavljati pitanje odakle pare i prica o budzetu bas kao sto sam i mislio cekajte jos malo ako nas ovi ne ugase i Partizan stane na noge sa nekim normalnim ljudima iz sporta. A onda da pokaze sta treba da se radi kada imas pare ali i sistem , ne znam da li ce to preziveti.
V

Vratolom

pre 4 meseca

Druze, dok se klub u potpunosti ne privatizuje, nema price o sportistima koji vode klub. Ti "sportisti" su u politici danas, tako da mrka kapa.
S

Sad se

pre 4 meseca

Ne rastura tim, kako ste pisali kad je Belić otišao, tad je bilo naređeno, a šta je sad. Kakvi ste vi likovi.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

A ti mislis da je Partizan sad jaci sa onim klincem iz Radnickog umjesto Ilica i/li ovim Koreancem umjesto Belica u prvih 11? De, razmisli jos jednom. Koji normalan tim pretenduje na titulu i prodaje 2 igraca iz prvih 11 koji su do tad bili nezamjenljivi u prvom timu? Ovaj Koreanac ce se mozda dokazati, mozda nece. Milicic mozda nece cak ni prici prvom timu. Za Belica i Ilica se bar znalo sta i koliko mogu. Ako bar toliko ne mozes da razumijes onda ti je dzaba bilo sta drugo objasnjavati.
E

Eseks

pre 4 meseca

Ovaj deluje ok al ostaje taj problem sa upravom i platama..Goh je brz ko munja a tako ce i brzo da nestane kad shvati sa kim je potpisao ugovor!
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Kakva je ovo tropska liga, trava nema boju, oni dovode nekog midzeta odatle...
Z

Za vaseg...

pre 4 meseca

Bukarija je Tavares.
V

Vlad84

pre 4 meseca

Delija sam,ali odličan posao Partizana u prelaznom roku,odlična zarada I još bolje zamjene.Za razliku od moje voljene Zvezde koja je nakamarala gomilu debila I potrošila desetine miliona na ništa.
b

batabane

pre 4 meseca

Lepo, brz igrač, tehnički prilično dobar.Još da se prodaju, Šcekic, Nikolic, Saničan, a lepo bi bilo zameniti bekove, i sve usmeriti na dovodjenje Sremčevica, jer je dečko izgleda Partizanovac, i jedva čeka poziv Partizana, u suprotnom završice u Zvezdi, jer su se klubovi vec dogovorili.
?

??

pre 4 meseca

I ja isto mislim da je partizanovac. Nekako je to indirektno rekao. Idol mu je mitrovic, a u izjavi je rekao "mnogo se pominje ta crvena zvezda". Ja koji sam zvezdas nikad ne bi rekao "ta crvena zvezda".
0

0766

pre 4 meseca

UGNJETAVANI OKLEN SAD OPET LOVA?
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Od tvoje zene. Zaradila pa pomaze Partizanu, posto, za razliku od tebe, razmislja svojom glavom.
d

darkok

pre 4 meseca

Kako odakle od transfera od Ilića 4.500.000e. od Belića 1.800.000e i od Meniga 400.000e ukupno 6.700.000e a za pojačanja smo dali 1.200.000e za Goha i za Miličića 500.000e i ostalo nam 5.000.000e za plate u narednih 6 meseci i ostale troškove i u planu je da uvaljamo za 2.000.000e Baždara nekome ko se upeca na njegovu mladost i sasvim lepo smo zatvorili finansijsku situaciju do leta kad ćemo od prodaje Saldanje bar 10.000.000e i od Severine bar 3.000.000e da namaknemo ozbiljan novac a da vam kažem da ćete se šokirati za koji novac ćemo da prodamo Korejca Goha za nekih godinuipo dana ne ispod 10.000.000e
R

Rapa trapa

pre 4 meseca

Kako odakle? Nisi cuo za budzet Srbije?
г

гм

pre 4 meseca

много смо јаки
Z

Zonzilend

pre 4 meseca

Videlo se u Evropi.
J

JDAleksandar

pre 4 meseca

Svakako ce biti bolji od bilo koje vezare iz domace lige.
G

Gazi Duljaj

pre 4 meseca

Odlican tim, kadar da vrati titulu u Partizanove vitrine !
R

Rotkvica

pre 4 meseca

U ovoj nasoj "ligi" titula vredi koliko i klip kukuruza.
I

Ili nije

pre 4 meseca

Jel namešteno purgeri?
.

. I.

pre 4 meseca

Ko da dobode mbapea limari
T

Tocilo je psiho

pre 4 meseca

Rebel=Zoran Ilić iz Lomnice kod Despotovca. Ima 55 godina i psiho je. Žena mu se zove Slađa. Ima još 316 nikova ovde i na raznim portalima. Na jednom porzalu ga zovu Tocilo Tupa.
J

Jako

pre 4 meseca

Jadno...
I

Igor35

pre 4 meseca

Realno koga boli briga za tu informaciju?
A

A bekovi

pre 4 meseca

Alooooooo-bbeeekkoooovviiiii...
.

. I.

pre 4 meseca

Samo da prodaju neku njivu, polako
5

5.000.000,00 €

pre 4 meseca

Имамо капитена у одбрани, неуништиви смо бре , толико добрих решења позади, али за противника... Саничанин за пенале, а Света за асистенције нападачима из супротног табора!!!

boban milosevic

pre 4 meseca

verujem duljaju
G

Gospodin Chaki

pre 4 meseca

U letnjem prelaznom roku nk partizan kamerun je doveo 11 igrača, u ovom zimskom prelaznom roku 5 što je ukupno 16. Sve to kada nam Duljaj reče da igrači nemaju para za 3 obroka dnevno, da su gladni, da ih stanodavci izbacuju iz stanova...I to je rekord koji će teško neko oboriti. Ne igraju Evropu, nema nikakvih prihoda od Uefa, od karata, u zadnjih 5 godina prodali 2 igrača i to sada. Duguju samo za porez državi 20 miliona evra, a ukupan dug je ogroman. Država ih sa 2 miliona evra treći put spasava da prođu kontrolu Uefa. Od kojih para će da plaćaju igrače? Opet će da pustoše državni bankomat. Užas! Žive na grbači ovog naroda. Sramota!
I

Isto

pre 4 meseca

Ko nk Zvjezda
D

Da li si ti

pre 4 meseca

Jedina budala u familiji ili vam je to nasledno??
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Чакиииии,имате дуг од 80 милиона евра који вучете већ 15 година,а доводите играче од 5 милиона еура??????
G

GOST 510

pre 4 meseca

Ovaj video u tekstu je takva anti reklama da ga niko ne poželi.
L

Legemdeeeee

pre 4 meseca

Pa ovo je kao "highlight" sa jedne utakmice. A vi ocenjujete kao kako igra.
B

Backo92

pre 4 meseca

Sa Lovćena vila kliče, dobrodošao u crno belu familiju Jung Jun Goh pobedniče! ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Zašto je odjednom bitno? Zar nije namešteno prvenstvo? Zar ne kreće uništavanje kluba nakon izbora? Pa bar su tu komentari nakon derbija! Pogledajte šta je sve pisano! Čemu sve ovo? Ili je prvenstvo naprasno postalo regularno, kao onda kad osvojiste titulu dok nas je vodio Grof? Neverovatna količina licemerja. Odvratan soj ljudi.
T

TD

pre 4 meseca

Ko nam kaze, cak se ni ne ljutimo...
b

budvanin

pre 4 meseca

ne razumijem indijski
y

yoyoyo

pre 4 meseca

Mislio sam da je Messi potpisao a ponovo neki otpad koji ovde predstavljaju kao pojačanje ...sramno
R

Rebel

pre 4 meseca

Jos da sad odu Sanicanin, Scekic i Nikolic, da se resimo balasta
T

TD

pre 4 meseca

Zasto Nikolic? Scekic sigurno nece otici pre kraja sezone.
b

batabane

pre 4 meseca

@ TB ... zato što se ti toliko razumes u fudbal,i toliko vidiš.Ne vidiš da je Nikolic više za povlačenje konopca i dizanje tegova.Kako možeš da procenjuješ vrednost igrača protiv IMT a,Radnika , što je protiv iole evropskih ekipa nemocan ,krpa od igrača.Protiv Nordejslanda je iz nemoci napravio penal i crveni karton.Ostavio na cedilu ekipu ,koja je bez bekova i inako bila u rasulu.I ti se pitaš zašto pod hitno Nikolic, Šcekic, Saničanin, itd, treba pod hitno da idu.Čovek je apsolutno u pravu.Njihov odlazak je važn koliko i dovodjenje pojačanja.S tim što bih ja prodao i Kalulua i direktno pravio mesta da se razigravaju Trifunovic, i Jevremovic.
d

duka345

pre 4 meseca

Dobro dosao brate
S

Spacebound

pre 4 meseca

Hvala gradjanima Srbije!
I

Igor35

pre 4 meseca

Medju tim gradjanima Srbije je veliki broj ljudi koji navijaju za Partizan. Tako da zasto bi stalno porez i doprinosi koje oni uplaćuju Srbiji išao samo na račun Crvene Zvezde. I treba Srbija da daje Partizanu jer i njegovi navijači pune budzet te iste Srbije.
P

Pedjahn

pre 4 meseca

Zato sto ma koliko bi vi voleli,jos uvek ne zivimo u drzavi koja se zove Zvezda-Serbistan!!!Plači “veliki srbendo” jer zamisli ipak postoji neko ko je srbin a ne navija za Zvezdu!!!
a

arroyo

pre 4 meseca

cela poenta je kako grobarski hivemind u glas tvrdi kako su oni sami protiv svih i država im "nedaje" pare i to tako otkad postoje a iz državne kase ih nije nikad bilo sramota da uzmu koliko treba
.

. I.

pre 4 meseca

Vi ste bre katolici
I

I...

pre 4 meseca

budalama, kao sto si ti.
B

Biby2906

pre 4 meseca

Nama treba klasično levo krilo i stoper koji je visok 200 cm i jak kao zemlja, e onda može da se razgovara o tituli
O

OOiO

pre 4 meseca

Upravo tako.

Gost55

pre 4 meseca

Ako su mu ovo najbolji golovi, asistencije i driblinzi onda ne vredi ni 200 hiljada evra, a ne 1200000. Ima dobro kretanje, jako je brz i nista vise od toga. Ne vidim da ima neku zavrsnicu i dobar sut.
C

Cer

pre 4 meseca

Evo ih jutjub analiticari. Tako ste i Saldanju pljuvali letos, dao 2 gola ovo-ono. Odmorite malo, gledajte malo fudbal uzivo, a ne na jutjubu.
S

Soko

pre 4 meseca

Da ti vidis?
p

pfczemun

pre 4 meseca

Titula se vraća u Humsku. Dupla kruna crno bela
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Zar nije namešteno prvenstvo? Zar ne kreće uništavanje kčuba nakon 17. decembra? Pogledajte sopstvene komentare nakon derbija.
B

Boby2906

pre 4 meseca

Evo ga sin od Moreire igra levog bocnog, možemo njega da potpišemo sad ga oterao Lion 😁
T

TD

pre 4 meseca

On je Celzijev igrac.
C

Cista

pre 4 meseca

Laz, decko je jos uvek igrac Celzija na pozajmici u Lionu.. a inace je sasvim solidan igrac, u ovoj nasoj ligi bi pravio ogromnu razliki..
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Aparthejd. Nema za struju, mleko i licence ali ima za milionska pojačanja.
s

soko

pre 4 meseca

Koji si ti biznis radio pa ne mozes da ukapiras da kad zaradis 8 milona nije ista situacija kad ih nemas.
t

tesko ludilo

pre 4 meseca

Nikad jaci aperthejd kao u kosarci
D

Duljaj pokemon

pre 4 meseca

Mleko za deco nabavljeno sada krecemo na milionske transfere
D

DžoniRS

pre 4 meseca

Partizan doveo Mesja :))) Šalu na stranu, nisko težište, pokretan, dobro odigrava, biće dobra kombinacija sa Zahidomi Nathom. Ali mi deluje da nije neki kvalitet sem toga. Videćemo... Nek vam je sa srećom komšije, pa da budete drugi na kraju.
Н

Немања123

pre 4 meseca

Ето Звездане Терзићу, могао си Корејца да купиш за милион и двеста уместо за пет
S

Student

pre 4 meseca

Milion evra za ovo? Hahahaha, koje pranje para
v

vfbgnhmjcd

pre 4 meseca

Ovaj ce da pobegne ko Asano posle 3-4 meseca.
N

Ne videh

pre 4 meseca

Gore hajlajtse u zivotu
t

turbo

pre 4 meseca

Nije sa reprezentacijom?
S

SUŠTINSKO pitanje

pre 4 meseca

Stiže li i nova uprava?
G

G

pre 4 meseca

da bude i pola Asana bicu zadovoljan. dobrodosao brate kosooki, ti je ***** sledeci.
A

Auu

pre 4 meseca

Hahaha pobedili u Derbiju u prventsvu posle 5 godina,6 godina titulu niste videli,3 godine nijedan trofej niste osvojili i ti pises ovakav komentar,koliko ste jadni hahahaha mozda i.....e ali Ivanjicu hahaha
P

Pojacajte odbranu

pre 4 meseca

Jovanovic- ? (bonus), ? (bonus), Markovic, ? (bonus)- Kanute, Ovusu- Severina, Zahid, Goh- Saldanja. Ovaj Milicic ne bi smeo odmah da pocinje, mozda gresim, deluje to kao prevelika kocka.
p

pfk

pre 4 meseca

KAKAV CRNI SEVERINA COVECE KALULU ILI ZAHID....
P

PO2

pre 4 meseca

Zahid ne moze da igra desno krilo.
P

Prenos

pre 4 meseca

...kao nindza ratnici😄.
P

Pedja1987@@

pre 4 meseca

Kakvi su, bre, ovo hajlajtsi!? 😅
C

Coa1994

pre 4 meseca

Predrag Luka 2.0
U

Ugnjetavan sam

pre 4 meseca

ja,ja nemam ni za mleko!
T

TD

pre 4 meseca

Kruščića LOL Na stranu to sto ovaj nije klasicno krilo, mi bismo stvarno morali da dovedemo jos jednog stopera, u Evropi ni pod razno ne mozemo sa postojecim opcijama.