Gotovo! Alves se oprostio od Pari Sen Žermena

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 09:39

Ne zna se njegov naredni potez

Samo nekoliko sati posle ubedljive pobede Brazila nad Peruom u kojoj je Dani Alves dao i gol, ovaj desni bek je poručio da će promeniti klub. On se na svom Instagram nalogu oprostio od Pari Sen Žermena, ali nije istakao gde će nastaviti karijeru.

Jedno je sigurno, nećemo ga gledati u redovima Svetaca u kojima je od 2017. godine. Brazilac se oprostio od svih u klubu i poručio da se nada da im neće nedostajati njegove ludosti.
"Danas sam zatvorio još jedan ciklus u mom životu, ciklus pobeda, učenja i iskustava. Voleo bih da se zahvalim porodici PSŽ-a na šansi da zajedno izgradimo stranicu istorije kluba. Zahvalio bih se svima u klubu na privrženosti, poštovanju od prvog dana. Sve ima svoj početak, sredinu i sada je vreme kada ovde stavljamo tačku", rekao je Dani Alves.

Izabrane vesti

Tu nije bio kraj njegovog obraćanja.
"Izvinjavam se ako u bilo kom trenutku nisam bio dobar na terenu, ako sam napravio neku grešku, samo sam se trudio da uradim najbolje. Veliki zagrljaj svima i nadam se da vam ne nedostaju moje ludosti", istakao je Dani Alves.

Alves je u karijeri igrao za Bahiju, Sevilju (šest godina), Barselonu (šest godina), Juventus u sezoni 2016/2017 i sada dve sezone u PSŽ-u gde je i završen njegov učinak u redovima Parižana.

Prvu reakciju je imao Markinjos, njegov zemljak.
"Neee! Bilo je zadovoljstvo deliti iskustvo sa tobom u poslednje dve godine, brate. Hvala za fenomenalnu energiju koju si ostavio u Parizu. Volim te brate", poručio je Markinjos.

Alves je sa Pari Sen Žermenom osvojio dve titule prvaka Francuske i jedan francuski Kup za dve godine provedene u ovom klubu. I njegov zemljak Nejmar bi mogao da ode iz tima, a to se negde i poklapa sa željom Al Kelaifija koji je nagovestio drastične promene u klubu pre svega u ponašanju i ozbiljnosti kod igrača. Alves se tu svakako ne uklapa.

Još se ne zna njegov naredni potez. Nije se dovodio ovog leta sa nekim od klubova.

FOTO: Printksrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara