Gori Saneov transfer, Bajern ima četiri alternative

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 18:54

Krilni fudbaler među svojim prijateljima podelio infromaciju da želi da ostane u Mančester Sitiju kod Pepa Gvardiole

Transfer Liroja Sanea u Bajern preti da „izgori“, piše Bild.

Bajern bi trebalo da bude spreman da plati barem 90.000.000 evra. A britanski San piše da je Sane među svojim prijateljima podelio infromaciju da želi da ostane u Mančester Sitiju kod Pepa Gvardiole. Bild saznaje da ta priča stvarno postoji!

Izabrane vesti

Zato se postavlja ključno pitanje - šta će Bajern ako Sane ne dođe?

Bild se pozabavio tim pitanjem i pružio odgovor. Prva meta na koju padaju oči Bajerna je Timo Verner. Bavarci se još nisu dogovorili sa Lajpcigom. Verner ima ugovor s Lajpcigom do 2020. godine. Verner je svakako nezadovoljan činjenicom da je Sane bio prva opcija. Mada, i dok se pričalo da će Sane doći Verner je bio opcija. Kai Haverc se pominjao kao meta za sledeće leto tako da on nije u ovoj priči, a nije ni ta pozicija o kojoj sada govorimo.

Još jedan kandidat za Bajern mogao bi da bude Janik Karasko. On trenutno nastupa za kineski Dalijen gde je pomalo i iznenađujuće prešao iz Atletiko Madrida u februaru 2018. godine. Karasko je sa sedam golova najbolji strelac tima.

Ipak, ujedno je i najkontroverzniji igrač tima. Golman Žu ga je kritikovao da ne igra ni u napadu ni u odbrani, da samo stoji, da je atmosfera na treningu zatrovana. Karasko je već izjavio da postoje pregovori, da ga jedan klub baš želi, a pored Bajerna u priči oko njega i Arsenal.

Još jedna opcija za Bajern je i Julijan Draksler. Poslednjih dana su se pojavile informacije o mogućem transferu fudbalera Pari Sen Žermena. Sam igrač se javio Bildu i rekao da ne može da kaže ništa o tome jer nema nameru da napusti klub.

Ostaje i Kalum Hadson Odoi. Kako Bild piše, Bajern želi da dovede ovog igrača koji se trenutno oporavlja od povrede Ahilove tetive, posebno ako se igrač bude dobro oporavio. Više se ne priča o transferu teškom 40.000.000 evra. Sada je cifra dosta bliža 20.000.000.

Bild kaže da i Odoi želi u Bajern. A transfer će zavisiti i od novog trenera Čelsija, gde je Frenk Lampard prvi favorit. On bi mogao da pokvati planove Bajernu.

Nikolas Pepe iz Lila nije opcija za Bajern, piše Bild. I otpao je zbog atletskog aspekta. Ekip je već pisao da je Inter najbliži ovom igraču.

Saneov transfer „gori“. Ako ga Bajern ne ugasi i to urgentno, moraće da bira sa liste igrača iz plana B.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara