Goh (©MN Press)
Goh (©MN Press)

Goh oduševljen posle debija: Odmah gol – to je dobar znak (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.24. | 10:34

„U Beogradu se osećam kao kod kuće, a stadion Partizana mi je impresivan“, kaže Korejac

Nešto više od pola sata bilo je potrebno Jung Džun Gohu da postigne prvi gol u dresu Partizana.

Štaviše, turbulentni meč sa IMT-om (5:2) bio je taličan za čak trojicu novajlija u Humskoj, pošto su prvence, na prvoj utakmici u novom klubu, postigli i Bojan Kovačević i Denil Kastiljo.

Izabrane vesti

Na osnovu rezultata se ne bi moglo zaključiti, ali Traktoristi su dobro namučili lidera Mozzart Bet Superlige, koji je tek sa igračem više uspeo u finišu da postigne dva gola i slomi uporne goste.

Poslednji gol na meču bio je delo Korejca Goha, koji je blistao od zadovoljstva posle utakmice.

Nismo znali kako će utakmica da se odvija, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam na debiju postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak“, rekao je Goh za klupski sajt.

Iako je jug bio i ovog puta prazan, imali su crno-beli solidnu podršku sa ostalih tribina u Humskoj.

„Na prvoj utakmici koju smo igrali mogao sam da osetim energiju navijača i posebno mi je drago što su nas bodrili na našem stadionu. Sam stadion za mene je impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih“.

Zanimljivo, Korejac tvrdi da se već adaptirao na glavni grad Srbije.

„Neverovatno, ali u Beogradu se osećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, nažalost nemam još mnogo vremena, ali ono što me fascinira je koliko su svi ljubazni. Baš mi se dopada ovde i samo mogu reći da je prelep grad“.

Dobio je Goh i poklon od zemljaka posle meča sa IMT-om.

„Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle meča i doneli mi kopačke na poklon. Podrša ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila“, istakao je Jung Džun Goh.


 


tagovi

Jung Džun GohFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara