Gobeljić posetio Slavickasa, Litvancu na poklon dres Zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 13:46

Lično izvinjenje

Dvostruki prelom noge Vaidasa Slavickasa duboko je potresao sve u Crvenoj zvezdi. Otuda poseta delegacije crveno-belih fudbaleru litvanske Suduve u jednoj od beogradskih bolnica, gde je operisan, posle oštrog starta Marka Gobeljića.

Upravo je Gobeljić, u pratnji generalnog direktora Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele obišao Slavickasa, u želji da mu se lično izvini za nesmotren start iz 60. minuta revanša prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji bi mogao da ka košta najmanje četiri meča pauze. Tom prilikom, Gobeljić je Litvancu poklonio dres koji su potpisali svi prvotimci Crvene zvezde, a zajedno sa čelnicima preneo je želju svih u ekipi da se što pre oporavi.
Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu“, predočio je Gobeljić.

Izabrane vesti

Kako je rečeno ljudima sa Marakane, lekari su zadovoljni kako je protekla operacija i oporavkom, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

FOTO: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara