Komentari na vest

Gajas Zahid za Mozzart Sport: Potcenjeni smo! Možemo da dobijemo derbi i da osvojimo titulu

N

Nejbi.

pre 7 meseci

Zahid je pametan fudbaler ,nije ko ono zdrjebe Osman.
O

Osman iz Danske

pre 7 meseci

Molim ?
P

Pakistanizan

pre 7 meseci

A to rece crni igrac kluba koji od sudija na poklon dobije cak 6 penala na 7 uzastopnih meceva,tako nesto nema nigde u evropi!
N

Nordsjeland

pre 7 meseci

DOK IMATE SUDIJE I REDOVNE PENALE PO SVAKOM MECU NEMATE STA DA BRINETE,SAMO NE IZLAZITE U EVROPU,TAMO CEKAJU DECA IZ DANSKE SA 6 KOMADA....
P

Pečurkana -6

pre 7 meseci

Samo da vama ne dođe najmlađa ekipa i najgore ekipa evrope, sa seoskim poput javora, železničara i radničkog iz kragujevca možete se nositi jer ste veoma sličnog kvaliteta :)))
G

Gagi PFC

pre 7 meseci

A vi ste nam bas osvetlali obraz,nakanta vas ko stigne.Sto ste bezali bezali ste,uskoro ce derbi i nema vise odlaganja
P

Prava legenda

pre 7 meseci

Istinska legenda Partizana, a ne kao neki foliranti u ova smutna vremena poput Saše Ilića koji u vreme SFRJ ne bih mogao da igra više od Galenike Zemun i tamo je ruku na srce bilo igrača od kvazi-rekordera koji je kao oborio Mocin rekord, a Moca Vukotić je za tog pozera fudbalski Demijurug koji je u kopačkama sišao sa olimpa.
B

Bizon

pre 7 meseci

Ovom jos nisu rekli pravila ovde. 17 decembra krece partizanov sunovrat.
M

Mile led

pre 7 meseci

Druže živiš u Srbiji, ovde se već 7 godina već u junu zna ko će osvojiti titulu
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Ne mlati... da vas ne guraju vec bi bili peti u prvenstvu. Posebno prvih par kola. I onda se nadjes da komentarises...

Samo Partizan

pre 7 meseci

Da nas stvarno guraju pogurali bi nas od pocetka vec protiv TSC a ne bi ponistavali golove nakon detaljne analize ali nije bilo ocekivano da ce Zvezda da se ovoliko saplice i kod Grofa nije bilo.
Z

Zeleonidis

pre 7 meseci

Kada god je neko u medijima izlazio sa sličnim izjavama, završilo se suprotno.. Sportski pozdrav...
M

MNM

pre 7 meseci

I mi možemo da pobedimo sve ostale u ligi šampiona i da idemo dalje...sve se može ali..vi bi vrv u ovoj našoj grupi popili 10komada od svih kad su vam 5 dali u 3nivoa ispod takmičenju,pa da tako je, kako uporedjuješ ligu šampiona i vas što pobedite surdulicu iz prelaza,svašta
A

Aca s traktorem

pre 7 meseci

Čađavi ništa nećeš osvojiti veruj mi.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

I sve vreme se izbegava dati zasluga štitu za to gde su trenutno.
E

Esex

pre 7 meseci

Po kvalitetu treci tim Srbije..Sve drugo je moguce samo u zemlji tigra.
h

halo

pre 7 meseci

Niste podcenjeni, cenjeni ste taman onoliko koliko treba. Pokazali ste u Evropi ko ste i šta ste, a kako je upravo vašim navijačima već godinama mantra da se u Srbiji sve namešta i da je samo Evropa pravo merilo, ne vidim onda problem u vašem ocenjivanju.
E

Esex

pre 7 meseci

Tacno tako.

Sakur

pre 7 meseci

Kao sto ste i vi pokazali ko ste i sta ste u toj evropi
S

Soko

pre 7 meseci

Mi smo se osramotili u evropi ali vi u njoj ste preko veze a nista niste napravili ulazak vam je obezbedio drugi.
@

@soko

pre 7 meseci

Taj "drugi" su Zvezdine 2 grupne faze LS od prvog kola kvalifikacija i 3 prolleca u Ligi Evrope
h

halo

pre 7 meseci

@Sakur Tačno, pokazali smo. Celo leto ste kuće stavljali na to da će da nam pljušte petarde u LŠ, a sad se zadovoljavate što od šampiona Evrope u gostima gubimo 2 razlike, što od jednog od favorita za Bundesligu gubimo 1 razlike, a jedinu petardu videli ste samo vi u trećerazrednom takmičenju od petog tima Danske :)

Samo Partizan

pre 7 meseci

Mislim da ste vi malo vise potcenili Dance a i nas tim koji je tek sklepan na pocetku sezone sa Duljajem koji je takav kakav je i koji sada pece usput svoj zanat, sada vec to izgleda mnogo bolje. Ali zna se takav je bio plan da Partizan bude na istoj ili cak goroj poziciji nego sto je bio nisu nam doveli trenera za milionsko obestecenje kao vama koji ce u prijateljskim mecevima pustati kisu a protiv Zeleznicara i Vozdovca.
R

Raki Delija

pre 7 meseci

Samo 1 bod izgubili u 15 utakmica i oni kao potcenjeni nista vam nece vredeti titula ostaje crveno bela
м

мики маус

pre 7 meseci

Звездаш сам ,али гробари су погодили са Салдањом и Захидом.Проблем Звезде је лоша појачања ,немамо правог играча на средини ,тада би било и одбрани лакше,ту фали и штопер и бек ,немамо брзину .Једино што вриједи је Драговић и Букаари.Очекујем да Партизан повећа предност.Сигуран сам да има навијача који су плаћени ,не мало и одобравају сваки потез управе који је више него криминалан

gemathegreat

pre 7 meseci

Konopče, kratko 🌳 i pomozi svima.
Г

Групни

pre 7 meseci

имао отац два детета ... једно било повлашћено, све му је давао, више волео, све му је опраштао ... а друго дете је било ... лаковерно ...
Z

Znači

pre 7 meseci

Veoma dobar, inteligentan i koristan igrač. Ne troši lopte, pametno odigrava, odličan asistent i ubacuje se iz akcija i postiže efektne golove. Sve u svemu top pojačanje. Samo nastavi momak. Večaras da pobedite i nastavite niz
2

2305

pre 7 meseci

u duelu bi ga kadeti nosili u zubima
M

Mauro Tasoti

pre 7 meseci

Najbolja stvar koju bi trebalo da urade Duljaj i igrači je da se isključe,ne obraćaju pažnju i ne slušaju razne analitičare, savetodavce,pametnjakoviće,stručnjake,proroke i proročice,lažne i prave fudbalske legende i sve ostale koji govore o sklanjanju,puštanju,sudijama,izborima u Decembru,štitovima i slične gluposti i da se okrenu sami sebi,svojoj igri i svakom sledećem protivniku.Da idu korak po korak,ne gledaju druge nego sebe i svoju igru.Živimo u Državi u kojoj svi koji imaju bar i malo vlasti navijaju za Zvezdu.Partizan trenutno ima samo sebe i svoje navijače a to je valjda dovoljno da imamo pravo na nadu da se osvoji titula.
g

gost1234

pre 7 meseci

Kao zvezdas kazem da je ovo jedino ispravno razmisljanje za jednog fudbalera! Bez vere u sebe i gladi za uspehom, uspeh nece ni doci. Na stranu prepucavanja nasa ovde, ovakve sezone su potrebne nasem fudbalu. Prolece ce biti ultra zanimljivo............
B

Babaroga

pre 7 meseci

Komšinica nikad gora sa nikad gorom odbranom. Bobi Firmino im postiže het trik lagano

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Ovako se daje intervju... A decko je za nasu ligu majstor, odskace kvalitetom primetno.
B

Boc

pre 7 meseci

Mozete...li necete,jer ce odjednom da krenete niz brdo...ovo je maximum
Z

Zahid kida

pre 7 meseci

Niko nije ocekivao ovakva izdanja Zahida, covek zna sa loptom, definitivno. Drugi znalac, pored Natha, Partizanova zlatna koka.
T

Tema dilema

pre 7 meseci

Neocekivano? Pre nekoliko godina ga je trazio cak i siti...
G

Gost999

pre 7 meseci

Ne potcenjuju vas ljudi, već su videli koliko vredite i kako dobijate utakmice. A titulu nećete osvojiti, jer će uskoro štit da se isključi, a onda sa vašim kvalitetom, odnosno manjkom istog, i 2. mesto će biti premija.
u

ula89

pre 7 meseci

prvo zvezda da vrati samopouzdanje jer nas niko vise u ligi ne sljivi 5% svi su nam dali gol ..kad počnemo da grizemo i pobedimo bern ima da nas se opet plase !!! Glazer Spajic,Dragovic, Djiga Mijailovic Ivanic, Kanga, Hvang Bukari Serif Katai Verujem da ce Serif kad tad da proradi i meni deluje u nekim situacijama trapavo i smešno ali mislim da je u sustini dobar napadač kome samo treba vremena da se uigra, fizicki spremi i da će da melje..fudbal bez fizicke spremnosti ne može da se igra, mogao je mzd Dejo majstor.. Srećan sam jer i Mijatovic igra dobro, jos je mlad u budućnosti treba ce biti prvi napadač ne sme se prodavati dok ne napuni 21,22,23 godine
D

DIKTATOR

pre 7 meseci

hehehe
F

Flals

pre 7 meseci

Mi smo sad toliko ocajni da mene i derbi zabrinjava. Ko bude uspeo da objasni razlog pada igre, tj raspada, moze odmah posao da dobije u Zvezdi.