Fulam digao frku zbog Eliota, od Liverpula traži rekordnu sumu novca

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 17:15

Visinu obeštećenja odrediće specijalizovani Komitet

Liverpul je tokom vikenda objavio dolazak supertalentovanog polaznika Fulamove akademije Harvija Eliota, a samo dva dana kasnije klub iz Londona digao je frku zbog visine obeštećenja i ceo slučaj ide pred komisiju

Naime, Fulam se poziva na određena fudbalska pravila poslovanja i od Liverpula traži kompenzaciju u visini od 10.000.000 evra za momka koji je pod komandom Slaviše Jokanovića postao najmlađi debitant u istoriji Premijer lige sa 16 godina i 30 dana.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 30. jul

Kako Liverpul odbija da se u direktnom kontaktu s Fulamom nagodi oko visine kompenzacije, slučaj će se naći pred Komisijom zaduženom za određivanje obeštećenja upravo kod ovakvih slučajeva.

Eliot je takođe postao i najmlađi debitant u istoriji Fulama, ali pre dolaska Slaviše Jokanovića, pošto je odigrao meč Liga kupa sa 15 godina i 74 dana. On je nedavno odbio novu stipendiju od Fulama, a onog trenutka kada je istekla prešao je u Liverpul.

To je, navodno, vrlo naljutilo trenera Skota Parkera, koji je imao u planu da Eliota ozbiljno uključi u prvi tim i oko njega gradi sastav.

Liverpul zasad drži rekord za najvišu isplaćenu kompenzaciju u ostrvskom fudbalu, pošto je Danija Ingsa Barnliju pre četiri leta platila 8.300.000 evra.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara