Nikola Pejović
Nikola Pejović

Fudbal obnavlja bratstvo i jedinstvo: Šestorica Srba u Hrvatskoj u jednom prelaznom roku

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.19. | 18:51

Nije samo za more…

Komnen Andrić je već ime u hrvatskom fudbalu, ali je do sada bio pomalo usamljen. Međutim, ovog leta situacija se značajno promenila, pošto je Hrvatska postala omiljena destinacija za Srbe ne samo kad je more u pitanju, već i fudbal. Naime, prema navodima toskanskih medija Lokomotiva je vrlo blizu potpisa sa Nikolom Pejovićem.

Ko ne zna, reč je o 21-godišnjem štoperu kojeg je 2014. iz Zemuna dovela i Crvena zvezda, ali je na kraju ipak procenjeno da on nije kalibar za crveno-bele, pa je on vraćen na Gornju Varoš. Samo šest meseci kasnije Pejović je ipak pronašao atraktivan angažman i otišao u Empoli, mada su ga Italijani uglavnom seljakali po pozajmicama, od Pistojezea do hrvatskog Rudeša.

Izabrane vesti

I ovog leta u Empoliju je procenjen da im Pejović nije potreban u Toskani, a Lokomotiva je iskočila kao glavni interesent. Štaviše, lokalni mediji tvrde da nije pitanje da li će Pejović u Zagreb, već samo da li će tamo kao pozajmljen ili otkupljen igrač.

Podsetimo, ovog leta Lokomotiva je već dovela Dušana Jokovića iz LASK-a, pa i Vanju Vučićevića iz Krila Sovjetov, Milan Savić je iz Zemuna prešao u Inter Zaprešič, dok su Miloš Radivojević i Nemanja Glavčić završili u Slaven Belupu.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara