Fonseka zvao Pipitu: Halo, Gonzalo, hoćeš da dođeš u Romu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 11:55

Portugalski stručnjak želi što pre da zna da kakvi su planovi Argentinca

Budućnost Gonzala Iguaina i dalje ostaje velika misterija za sve u Italiji. Dok navijači Juventusa većinski žele da Pipita ostane, sve je više spekulacija koje naginju ka tome da je Argentinac na pragu odlaska iz Torina i selidbe najverovatnije u Romu.

Tu misteriju je hteo da razreši novi trener Vučice Paulo Fonseka. Naime, Portugalac je na nedavnoj konferenciji za štampu izjavio da u novom projektu želi samo igrače koji su 100 odsto posvećeni Romi, a kako se mnogo priča vrti oko igrača poput Edina Džeka, Nikola Zaniola i ostalih, potrebno mu je što pre da zna i planove mogućih novajlija.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - četvrtak, 18. jul

Zbog toga je Fonseka prvo pisao Iguainu na aplikaciji WhatsApp kako bi ga pitao da li mogu da se čuju preko telefona. Pipita je prihvatio, a Fonseka je ukratko pokušao da objasni kako mu je cilj da Argentinca vrati u formu iz najboljih dana u Napoliju. Fonseka je bio vrlo direktan i pitao Juventusovog napadača da li bi došao u Romu, a ovaj je zatražio malo vremena da razmisli o svemu.

Sada će Iguain voditi pravu partiju šaha. Dok je Maurisio Sari počeo navodno da se premišlja oko toga da li ipak tek tako treba da se odrekne Iguaina, pominje se da je Iguainovo mesto rezervisano za Maura Ikardija, što bi onda značilo da bi Mojze Ken čak mogao da ostane.

Juventus je odavno spreman da sasluša ponude za Iguaina, ali sada više nije prioritetno da u posao bude ubačen Nikolo Zaniolo, pošto klub ima druge planove. Stara dama traži 36.000.000 evra, ali je veliki problem kako bi se rešilo pitanje Iguainove plate koja iznosi 7.500.000 evra. Roma taj iznos ne želi da izdvaja, pa je čak moguće da bi Dama uskočila i plaćala deo njegovih godišnjih primanja.

Iguain s Juventusom ima ugovor do juna 2021. godine, ali od prelaska u Bjankonere ne igra na nivou iz Napolija, a pogotovo je neubedljiv bio prošle sezone kada je bio na pozajmicama u Milanu i Čelsiju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara