Flik: Zvezda ima dinamiku u napadu...

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.19. | 23:47

Protokolarno je pohvalio igru šampiona Srbije i čestitao svom timu na ubedljivoj pobedi

Dolazili su na Marakanu mnogi priznati treneri, ali je Hans Diter Flik imao tu čast da iskreira najubedljiviji poraz Crvene zvezde u evropskoj istoriji. Bajern je sa privremenim trenerom pokazao autoritet, blistavu igru i overio prvo mesto u grupi. Dovoljno da Kovačev naslednik sipa komplimente na račun ekipe.

Posebno na račun Roberta Levandovskog koji je postigao najbraža četiri gola u istoriji Lige šampiona.
„Robert je sjajan igrač i veliki profesionalac. Mnogo radi, i zbog toga je nagrađen. On je za nas mnogo bitan igrač, ali svi su bili danas sjajni. Promenili smo nešto u stilu igre. Branimo se od ofanzive. Protiv Olimpijakosa smo stekli sigurnost. Protiv Dortmunda smo zaslužili ubedljivu pobedu. Imamo eneromne kvalitete u igri sa loptom. Međutim, znamo da sve može da krene u drugom smeru. Moramo da podržavamo igrače kako bismo imali ovakve učinke. Primetio sam kod igrača veliku želju da pobeđuju u svakoj utakmici. Od početka smo želeli da overimo prvo mesto u grupi“, poručio je na početku trener Bajerna.

Izabrane vesti

Protokolarno je mladi stručnjak pohvalio i Zvezdinu igru.
„Nismo dozvolili Zvezdu da dođe u poziciju da nas ugrozi. Oni u ofanzivi imaju dosta dinamike, ali smo to sprečili na vreme. Lepo smo se pripremili za ovaj meč. Mišljenja sam da smo od starta pokazali da nećemo ovde ništa prepustiti slučaju. I zbog toga komplimenti mojoj ekipi“.

Kolege iz Nemačke je interesovalo kako uspeva da održi harmoniju u ekipi ako se zna da su danas na klupi bili Perišić, Gnarbri, Kimih
„Bio sam igrač i sad imam razumevanja za momke koji sede na klupi. Ali oni koji su ušli su pokazali želju i kvalitet. Videlo se po reakciji igrača koliko su bili srećni. Svi smo se radovali. Imam čast da biram između 16 i 17 igrača koji mogu da igraju. To je moj slatki problem“, zaključio je Flik.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara