Fjorentina prati Marka Jankovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.05.18. | 09:18

Posle Monpeljea pojavio se novi zainteresovani kupac

Prošle zime govorkalo se o transferu u Amijen, u sredu se pojavila informacija o interesovanju Monpeljea, a od danas je u red za potpis Marka Jankovića stala - Fjorentina.

Ugledna televizijska kuća Medijaset je na svojoj zvaničnoj stranici objavila da su skauti Viole počeli da prate Marka Jankovića, ali da je cela priča još u povojima. 

Izabrane vesti

Janković je ove sezone među boljima u sastavu Miroslava Đukića, skupio je šest pogodaka i devet asistencija. Interesovanje tima iz Firence ne treba da čudi zbog dobro poznatih odnosa dva kluba u prošlosti. Poznato je da Partizan i Fjorentina imaju usku saradnju poslednjih godina, što je, između ostalog, dovelo do transfera Nikole Milenkovića, Dušana Vlahovića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matija Nastasić, Nikola Gulan... 

O finansijskim detaljima nema preciznijih podataka, pošto su skauti Viole tek prionuli na posao. Dobra stvar za Partizan jeste da je Janković ugovorom vezan do juna 2021. godine, što znači da bi svaki potencijalni kupac morao da izdvoji malo više novca kako bi se dokopao usluga crnogorskog reprezentativca. Naravno, sve će zavisiti od želje čelnika Partizana da se upuste u pregovore i kakvu će cenu odrediti. 

Foto: Star Sport


tagovi

Marko JankovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara