Erik Dajer i Hari Kejn, © AFP
Erik Dajer i Hari Kejn, © AFP

Erik Dajer posle šest sušnih godina u Totenhemu: Ostajem zbog trofeja

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 11:52

Novi ugovor za engleskog vezistu

Tamo gde je stao Maurisio Poketino, nastavlja Žoze Murinjo. Portugalac je ostao dosedan politici Totenhema da mu glavni oslonac ekipe čine već postojeći igrači, zbog čega klub sa nekim od najistaknutihjih potpisuje nove ugovore.

Poslednji primer takvog opredeljenja nudi Erik Dajer, kolo pre kraja sezone overio je nastavak saradnje sa finalistom lanjske Lige šampiona. Bilo je bojazni na novom Vajt Hart Lejnu da bi engleski vezista mogao da napusti Pevce, jer ulazi u poslednju godinu ugovora, ali ih je Dajer sasekao u korenu.

Izabrane vesti

Jutros je potpisao papire koji ga vezuju za Totenhem do juna 2024. Ako novi ugovor odradi do kraja ispostaviće se da će to provesti celu deceniju u klubu iz Londona, jer je 2014. stigao iz lisabonskog Sportinga.

U međuvremenu ništa nije osvojio i to je jedini podatak koji ga žulja, mada je uveren da će Totenhem u prvoj celoj sezoni pod komandom Žozea Murinja izbrisati status večitog gubitnika.

„Moj i trenerov očigledan cilj je da pokušamo da osvajamo pehare za ovaj klub. Šef struke, njegov učinak, kao i mentalitet posvećen osvajanju trofeja predstavljaju snažan podstrek za mene“, objasnio je Erik Dajer.

Otkako je stigao u Totenhem odigrao je 239 utakmica i postigao 11 golova. Još samo da podigne neki pehar...



tagovi

Erik Dajer

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara