Komentari na vest

Enrike se teši matematičkim proračunima: Mi smo napravili 3, a oni samo 0,7

g

gost1234

pre 11 dana

ono kad fudbaler umisli da je matematicar................................
N

Nepir

pre 11 dana

Baš mi je drago za Dortmund, ali biće lak zalogaj za Real u finalu. Mada nikad se ne zna, mozda i iznenade
O

Opa Miki

pre 11 dana

Real nije još prošao u finale, niti će...
M

Mr.Pexon

pre 11 dana

Trener je loš pre svega. Ukanalio je perspektivnu Španiju na SP, a sada i PSŽ igra loš fudbal, nema tu ni glave ni repa. Jedno dobro za PSŽ je što imaju relativno mlad tim koji je sada prikupio važno iskustvo.
R

Raffa

pre 11 dana

Danas realno nemas ni dobrih trenera na trzistu koji bi dosli u PSG.Jedino mozda Gvardiola ako resi da ode iz Sitija pa da preuzme PSG.Za Nagelsmana nisam siguran,ali i on bi im dobro dosao pogotovo kada ode Mbape pa da grade tim sa potpuno novim sistemom igre.

Bojan Urosevic

pre 11 dana

PSG da se od početka projekta nije oslanjao na južno Američke manekene nego da je forsirao najbolje i najtalentovanije Francuske igrače do sad bi imali dve osvojene lige šampiona sigurno.
j

johanes15

pre 11 dana

delimicno istina da je PSG imao nenormalan broj sansi i promasaja, ali to je sve doslo tek od Borusijinog gola. dakle na -2. do borusijinog gola apsolutno nista nisu prikazali vise nego bvb, a sve kasnije je bilo potpuno ocekivano jer se bvb zatvorio i povukao u bunker. tako da i nema bog zna sta da se pohvali za ovu utakmicu, 2 meca nisu dali gol jednoj relativno otvorenoj ekipi
S

Srbenda 77

pre 11 dana

Navijam isključivo za moj (na žalost propali Partizan), i kao neutralan, iskreno odavno neki tanji tim od Dortmunda nije bio u finalu,ali zasluženo i navijaću za njih,mada realno male su im šanse, utisak najjači je Mbape čovek protiv Barse i Dortmunda apsolutna nula,ja licno mislim da i šeik jedva čeka da ga se reši,i upamtite Reala će dobrano ukanaliti
G

GOROSTAS

pre 11 dana

Propali a drugi i igraju kv za Ligu šampiona?! Nemoj molim vas tako da propadate.
B

Buljko

pre 11 dana

Radim ko konj na mešalica ceo dan za 4000 dinara, juče odem posle posla u kladionicu i stavim 3000 dinara na PSŽ, Panatinaikos, Oklahomu i budućnost sa hendikepom i ovi konji me prodaju... Taman mislio malo decu da obradujem, da im kupim nešto posle praznika a ovi slepci ne mogu da ubodu gol..
D

Dorcolac

pre 11 dana

Zapitaj se malo gde ti zivot ide ako je to sto si napisao stvarno istina, nije tebi PSG kriv zemljace
U

Ujka Zitko

pre 11 dana

Neprobojni ZUTI ZID! 🤫🤫🤫🤫
F

Futsalista

pre 11 dana

A da neko gosnu objasni zasta se fuzbal plese
a

a hibridni miloje?

pre 11 dana

:D "ali kada neki trener u ovom statističkom parametru na neki način traži opravdanje za rezultatski neuspeh, to ume da deluje neukusno."
G

Gorostasa.Glavati

pre 11 dana

2:2 i nije neki neuspeh.
I

Internazionale

pre 11 dana

Jbg...ne broje se sanse a i niste neki klub tako da nije zalosno sto ste ispali.
F

Finale je odigrano

pre 11 dana

U mancesteru na penalima.Ovo ostalo je samo otaljavanje.Ovi timovi nisu ni za cetvrtfinale,kao ni inter i milan prosle sezone.Spletom okolnosti,zrebom ili sta vec dortmund je u finalu i drago mi je zbog toga.
I

Internazionale

pre 11 dana

Drago ti je ali ti nije to to...hahahahah
F

Finel je odigrano

pre 11 dana

Naravno da mi nije to to.Jer sinocna utakmica je bila sve sem spektakl.Nivo fudbala dosta los za jedno polufinale ls.Nema vise vrhunskih ekipa u Evropi kao pre.Ipak ako je vec neko zasluzio da igra od ovih slabijih to je svakako Dortmund...
у

узмите рецепт

pre 12 dana

од једног клуба из Србије и победите их данас на тренингу....
D

Dojčland,Dojčland

pre 12 dana

Šta mislite o Nemačkom finalu na Wembleyu, 11 godina posle?
N

Nepir

pre 11 dana

Kako će Bayern da izbaci Reala, samo nam to objasni

Bojan Lordinho

pre 12 dana

....Ti kao da jesi na 0.7....Sta ti je trebao PSG,Bog i ti znate....(i racunovodja vrvtn) ali...nije uvek do love maaaaamu joj....Ili sam ja budala pa gajim u ludom vremenu obraz,cast,i stav.
K

Katar nEmir

pre 12 dana

Ne kontam šta Enrique vidi u malom Beraldu,i daje mu prednost pres Skriniarom,i ostalim defanzivcima. Mali je talent,to je neosporno,al sinoć direktni krivac za gol,a i protiv Barce se nije proslavio. Skriniar,Danilo su se naigrali ovakvih utakmica, i trebali su po meni bit prvi izbor. Čestitke za BvB. Lavovski se borili,i nagradio ih rezultat.
p

pa da

pre 12 dana

Za fudbal je bolje sto je Dortmind otisao u finale. Nemaju mega zvezde u timu ali imaju najposeceniji stadion u Evropi najvise rasprodatih karata. Radnicki klub nemaju mentore i sponzore milijardere citaj kao Pariz Siti nisu drzavni klub citaj Bajern ili Real niti imaju sudije poput ovih iz Madrida znaci pozrtvovanom borilackom igrom do cilja za svaku pohvalu. Ali niko im nije davao sanse niti jedan posto da ce biti u finale LS. Bravo za Borusiju bravo za njihovog trenera Edina Terzica. Sve cestitke.
P

Pfc

pre 11 dana

Samo ih muka gledati...
O

Ovaj

pre 12 dana

Kao da je pao s Marsa
G

Gostza

pre 12 dana

Da ste "pipnuli" sudiju, ono na ivici bi bio penal, neko kartonce, ovo ono i ko zna sta bi posle bilo, mozda bi igrali i produzetke.
M

Milaica shasha

pre 12 dana

Pa ti onda idi u finale
P

PDK

pre 12 dana

Lepo je to Sampaoli jednom objasnio... Celo vece flejrtujes sa ribom, zoves ture pica...dodje baja, uzme je za ruku i odvede. I ko je poentirao? Jeste PSG napadao, ali ruzno je reci da BVB nije perfektno sve pretnje neutralisala. Tako su jedino mogli da pobede, preorali teren i zasluzeno otisli dalje.
S

SIoba

pre 12 dana

To se odnosilo na posed lopte...Čile je izgubio 3:0 a imao posed 73%...i onda je objasnio kao u toj priči, on je imao devojku u posedu veći deo večeri ali došao lik, odveo je i "poentirao"....
r

rea

pre 11 dana

Da se ne lažemo, nije Dortmund baš tako sjajno izgledao defanzivno, koliko je PSŽ pogađao okvir gola.
П

Паун

pre 12 dana

И ви са та 3 дали 0 голова, а они са 0,7 дали 1. Можда да следећи пут обратиш пажњу шта се дешава на терену а мање математиком да се бавиш. Читаве сезоне играте колико вам треба да победите. Против слабијих противника играте као да су вас пушком натерали да изађете. Не знам колико сте ми тикета срушили. Баш ми је драго да вам се ово десило и да сте испали.
S

Statler

pre 12 dana

Kako sam se potresao zbog tvojih tiketa..
s

samoooo

pre 12 dana

neka oni racunaju tako 😂 bas mi drago sto dortmund otisao dalje da ovi slepci neosvoje
G

Gosty

pre 12 dana

Čovjek kod kojeg je Rodri na SP u Kataru igrao štopera.Nema se sta dalje pricati.
T

TAKOO JEEE

pre 12 dana

Ti samo prikane gradi buducnost potrosenim milijardama, a drugi ce da dizu usatog po nekoliko puta...
V

Voždovac

pre 12 dana

Ajde što je odvratan, nego je trenerska neznalica.
P

Pep

pre 12 dana

Koja je sa Barsom osvojila sve što postoji e kad bi Xavi znao upola kolko zna Enrike
@

@Pep

pre 12 dana

Osvojio je jednu LS sa Mesijem i Nejmarom, a to sto je ispao sa prejakom Spanijom od Maroka na SP, a sada sa PSG od Dortmunda? To nista, a?