Komentari na vest

Englezima duva promaja, niko da zatvori prozor: Belingem melem za rane u Kejnovom odsustvu (VIDEO)

Z

Zlatni glas

pre 28 dana

Engleska dobra , Belingem viša klasa , na njega stalni presing ! Svi zaboravljare po meni najbolju reprez.a to je Portugalija ! Sve linije prejake , samo je problem koga u prvih 11 !
S

Suhoj37

pre oko 1 mesec

Uzalud pišete ovakve vesti. Oduvaće nas sa 3 razlike minimum.
E

Exodus

pre oko 1 mesec

Ono, kad klinci isprdavaju Engleze! Englezima finale malo, ako ne osvoje, a klinci sprdaju i misle da se razumeju nešto. Mladost, ludost.
X

Xao

pre oko 1 mesec

Bukvalno. Gledam kako lete po terenu, pasovi, prijem, snaga..delujemo neozbiljno naspram njih, oduvace nas 2-3 razlike sa pola gasa
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Pegavci ce da nam daju 10....minimum
c

chester

pre oko 1 mesec

Prvi gol Belgije, kakav kiks golmana
G

GostNezvani

pre oko 1 mesec

Sautgejt video šta je hteo da vidi, sad kreće ozbiljno. Engleski Piksi. Prevara trenerska.
Z

Zocky

pre oko 1 mesec

Genocidna nacija, pegavi ridji, bog baš nije štedeo kad je pravio ostrvo, a žive u nekom imaginarnom svetu gde su oni kolevka fudbala, pa više su kolevka nego fudbalska sila. Zna se ko su sile, redno, Brazil, Italija, Nemačka, Francuska, Argentina... Na začelju negde Španija, a pegavi u onom delu sa boranijom.
D

Da da da

pre oko 1 mesec

Njima duva a nama je sve super.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Ako nema megvajera tu je dank,rupcaga...Ali totalni moron sautgejt... Mrzi medisona a samo da ga upari sa belingemom dobili bi na kreativnosti, ovo ostalo silu,snagu,brzinu sve imaju.... Belgija moćna,fizika,tilemans klasa...kako on nije završio u liverpulu nzm....jos KDB ako bude zdrav....beton.
C

Catanaco

pre oko 1 mesec

Govorio je sofranac,novinar iz crne gore,pisao samno tome i dobio mnogo minusa,covek ziva cista enciklopedija,da su englezi mozda izmislili fudbal,ali da ne znaju da ga igraju. Potpuno u pravu.
M

Mighty King

pre oko 1 mesec

Kao prvo, otkud ti to da ne znaju da igraju fudbal? Sa Britanskog područja su Čarlton, Gigs, Best, Skols, Ferdinand, Vodl, Gaskoin, Hodl, Lineker, Džerard, Lampard, Oven, Fauler, Raš, Dalgliš, Kigen, Metjus, Bekam, Belingem, Širer, Adams, Foden, Kol, Benks, Runi, Kejn, Mur.... nastavi niz. Namerno sam odabrao samo one koji znaju ili su znali s loptom, itekako. VIše engleskih fudbalera je igralo i u Realu, a da bi bio tamo moraš znati lopte. Našao si nekog novinara da citiraš koji kaže da su Englezi MOŽDA izmislili fudbal, ne nego su ga u njegovoj Crnoj Gori izmislili. Takvi kao ti bi da falsifikuju istoriju. Dve budalaštine te veličine odavno niosam čuo. U redu je da ne podnosiš Engleze, ali da falsifikuješ, zajedno sa Šofrancem, to ne ide.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Englezi su, uz Francusku, prvi favoriti na EP. Najmanje ćeš para zaraditi na kladži ako zaigraš na njih. Pitaj Šofranca ko zna fudbala, pa baci na njih, biće love. Kad su reprez bivše SFRJ rašrafili u BGD 4 : 0, za prvih 30 minuta, a njihovi malobrojni navijači posprdno zviždali, sećam se i danas tog zvižduka, tada našii su to zaslužili. To je bila reprez SFRJ, mnogo jača od bilo koje danas koju možemo sastaviti i odučila je naše umetnike od fudbala, onako neznajući. Pitaj Šofranca, enciklopediju, o toj utakmici.
9

985

pre oko 1 mesec

Samo kada nasoj reprezentaciji ne duva. Suplji smo kao Svajcarski sir....
J

Ja baš mislim

pre oko 1 mesec

Da će baš sad kad svi pljuju oni dogurati do finala...
i

i puci

pre oko 1 mesec

ko i uvek :D
n

niszvezda

pre oko 1 mesec

Kakvi god da su Englezi, ovim našim će trebati da izađu na biciklima, motorima ili konjima ako im dozvole...pa nek igraju polo... jer drugačije teško da će da ih stignu (ovo se naročito odnosi na halfovsku i bekovsku liniju, koju god formaciju da izvede)...u suprotnom, biće prava rezultatska katastrofa...
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 mesec

Svaka Cast Belgijancima na smeni generacije. I dalje su dobri a ne igraju im igraci kohi su bili nosioci igre. Jos samo Lukaku i Vertongen ostali. A Englezi nema sanse Euro da osvoje. Ovo je Francuzi,Spanci ili Nemci osvojiti.
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Treba reći da je Engleska igrala sa Brazilom i Belgijom a mi recimo sa Rusijom i Kiprom. Bolje da se testiras sa jačima nego da se samobmanjueš, mada mi jedva i Kipar pobedimo...
P

Pa vidi

pre oko 1 mesec

Kako englezi igraju Rusi bi ih sad razbili.
P

Prepumpane

pre oko 1 mesec

Cene precenjenih englezchicha.... Tim koji ima dva klasna igraca i to je to ostalo igraci sistema u klubovima ili hajp igraciii eee boven neki ahahaha pa to igrac ranga agbonlahor nekad a od takvih se danas prave zvezde na silu... Alo galager hahahhahahah oli votkins sve igraci koji zajedno nemaju 5 nastupa u ls u karijera a a hajp kao da imaju po zlatnu loptu svaki... Takvih u spanskoj drugoj Kiki kolko oces
G

Gost99

pre oko 1 mesec

Šta li tek nama duva kad njima duva promaja
E

Englezi

pre oko 1 mesec

I fudbal buahahahahhahah
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Zato smo se mi proslavili i možemo nekome da pratimo...🤣
d

dachazvezda

pre oko 1 mesec

Uvek isti Englezi! Decenijama favoriti, u medijima najjači, bajni,sjajni vrede "zilione, bilione"... Odbrana im šatro pola milijarde, a igraju ko naši (koji realno vrede) šuplji ko kanta... Večiti papirni favoriti
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Piksi je lepo detektovao problem Engleza nemaju krila i Srbija ne bi trebala da ima problema sa njima rutinski sa pola gasa ih dobijamo.Naravno sve to na Piksijevu takticku genijalnost i vrsno poznavanje trenerskog posla.Sigurno da posle toga Piksi ide u Bajer Leverkuzen da zameni Cabi Alonsa koji ce verovatno u Bajern iz Minhena ili Liverpul.
S

Svašta

pre oko 1 mesec

Naravno da je Engleska smešna. Za nas nisu smešni, za poluozbiljnu reprezentaciju su boranija teška. Dunster ekipa, imaju Belingema da valja i Fodena, ovo ostalo da nemaju engleski pasoš bili bi u rangu Austrije. Golman raspad, odbrana raspad, vezni red onako, napad onako
G

Gost111

pre oko 1 mesec

Ocekivao sam naslov kao za dance "Engleska se raspada, sansa za Srbiju". Sta cemo sa slovencima, oni melju?
g

gog

pre oko 1 mesec

melju u Ljubljani u prijateljskom mecu. do EP svi favoriti ce igrati kao i uvek.
@

@gog

pre oko 1 mesec

Moj komentar je zbog njihovog naslova od pre par dana da se danci raspadaju i da je to sansa za Srbiju kao da nas nisu rusi nakantali sa 4:0 dan pre.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Mi i Englezi najslabiji na EP.