E, sad je zvanično: Kavaljaro u Unionu, ništa od Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.19. | 07:46

Kao što se i najavljivalo...

Jeste potpisao, nije potpisao, ima nade... Danima su kružile nedoumice oko Huana Kavaljara, velike Partizanove želje u letnjem prelaznom roku, ali sada je definitivno da od toga nema ništa.

Argentinski Union Santa Fe objavio je na tviteru zvaničnu informaciju da je potpisao ugovor sa Huanom Ignjasijom Kavaljarom, momkom koji igra bočnog napadača, a za kojeg je Partizan bio žestoko zagrizao i više puta mu slao ugovor na potpis u domovinu.

Izabrane vesti

Ispostavilo se da sve ono što su argentinski mediji pisali u prethodnih mesec dana, da je Kavaljaro nadomak potpisa za Union i da je samo pitanje trenutka kada će se to desiti - tačno. Možda je fudbalerov agent i koristio Partizan kao adut u pregovorima sa Unionom, da malo svom pulenu "nabilduje" cenu.

Kavaljaro je dobro poznato lice u Santa Feu, jer je za taj klub već igrao u sezoni 2012/13, ali je otišao nezadovoljan, uz razne izjave na račun crveno-belih, pa ga navijači baš i ne čekaju širom raširenih ruku.

Ono što je za Partizan sad bitno: ovaj posao je definitivno propao, ali postoje velike šanse da Takuma Asano dođe iz Arsenala na jednogodišnju pozajmicu. Japanski fudbaler je prihvatio ponudu crno-belih, međutim, sve je u rukama Tobdžija iz Londona, koji se još nadaju da bi mogli da prodaju Asana, pre nego da ga pozajme, iako takvih ponuda nemaju.

Pored Takume Asana, blizu prelaska u Humsku je i štoper Čukaričkog Boris Kopitović, a traže se i stranac na poziciji zadnjeg veznog. Prva želja Partizana je Bibras Natko, ali nisu velike šanse da Izraelac kaže "da", jer ima ponude iz Rusije, gde bi najviše voleo da se vrati, pošto je ranije nosio dres CSKA, ali i iz Turske.

Foto: twitter@clubaunion


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara