Dogovoreno: Benedeto prvi put u Evropi s 29 godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 18:41

Završava se transfer u Marselj

Dočekali su ljubitelji Boke Juniors i argentinskog fudbala da vide Darija Benedeta i u evropskom klupskom fudbalu!

Posle nekoliko dana ozbiljnih spekulacija da će preći u Fjorentinu, 29-godišnjeg napadača ćemo uskoro gledati u opremi Olimpika iz Marselja.ž

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 16. jul

Nekadašnji šampion Evrope dodao je gas i u poslednjih nekoliko sati pronašao konačni dogovor s upravom Boke. Iako je tim sa Bombonjere insistirao da bude isplaćena otkupna klauzula od 21.000.000 evra, sada je ipak prihvaćeno da Benedeto ode u Marselj za 16.000.000 evra, koliko je iznosila poslednja ponuda iz Francuske. Transfer je potvrdio i Benedetov agent Kristijan Bragarnik.
“Ništa još nije potpisano, ali smo postigli dogovro s Olimpikom iz Marselja“, kratko i jasno poručio je Bragarnik.

Benedeto će na Velodromu zameniti Marija Balotelija, koji se posle šestomesečne avanture ipak oprostio od kluba i u potrazi je za novom sredinom.

Fjorentina je opet izvisila za napadača, pošto je nedavno otpala mogućnost da dođe Čičarito Ernandez, a od ranije i Gonzalo Iguain i sada je baš Baloteli opcija za klub iz Toskane.

Uskoro bi trebalo da budu poznati svi detalji Benedetovog transfera u Marselj. On je dugo kuburio sa brojnim povredama i zato ne igra na nivou iz 2017. godine, kada je proglašen za najboljeg igrača Argentine. Videćemo kako će se snaći na Starom kontinentu. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara