Dobar je, ali baš toliko? Pukli razgovori, Betis tražio 98.000.000 za Lo Selsa, Totenhem spustio slušalicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.19. | 12:53

Španski klub se malo zaigrao, Argentinac nije baš u ravni s najskupljim fudbalerima današnjice...

Zatresao je Totenhem temelje engleske fudbalske pijace kupovinom Tangija Ndombelea čime je stavio tačku na jednoipogodišnji post i oborio dosadašnji klupski rekord u visini izdvojenog novca za obeštećenje. Zatresao jeste, ali očigledno i naveo čelnike Betisa da se osile i za potpis Đovanija lo Selsa traže novac koji nikako ne bi smeo.

Zbog toga i ne čudi što je prvi čovek Totenhema Danijel Levi, inače poznat kao žestok i tvrdoglav pregovarač, samo spustio slušalicu kada je od kolega iz Sevilje čuo da za potpis Lo Selsa mora da plati basnoslovnih 98.000.000 evra! Toliko, naime, iznosi otkupna klauzula za Argentinca koji je viđen kao prirodna zamena za Kristijana Eriksena. Čak i pored činjenice da Totenhem prvo treba da realizuje izlazni transfer danskog plejmejkera, niko u klubu nije pomislio da izdvoji ni približno toliko novca koliko Betis traži. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 3. jul

Čini se da posle ovoga povratka za pregovarački sto - nema. Betis je prokockao svoju šansu da dobro unovči sezonu koju je Lo Selso odigrao na stadionu Benito Viljamarin, mada se iz svega ovog može zaključiti da Andalužani nisu bili baš ni preterano zainteresovani da se odreknu čoveka koji ipak nije ostavio tako dobar utisak na velikoj sceni, u dresu Pari Sen Žermena. 

Totenhem će se zato okrenuti drugim opcijama, mada trenutno nema naznaka ko bi mogao da bude u centru pažnje. Lo Selso bi mogao opet da postane validna meta, ako Betis siđe s oblaka i postavi neku normalnu cenu. Jer uprkos ozbiljnoj inflaciji cena na fudbalskom tržištu, Argentinac ipak nije u rangu nekih od najskuplje plaćenih fudbalera današnjice...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara