Đukić: Mitrović je prestrogo isključen! Idemo tamo da pobedimo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.18. | 23:38

“Dominirali smo protiv tvrdog rivala”, poručio je trener crno-belih

 

Trener Partizana Miroslav Đukić poručio je da Partizan ide u Češku da pobedi. On je istakao da su crno--beli dominirali protiv odličnog češkog vicešampiona.
Ostaje žal zbog primljenog gola, odigrali smo odličan meč, u prvom poluvremenu imali smo još dve šanse, oni nisu nijednu napravili. Ostaje revanš i tih 90 minuta u Plzenju, idemo tamo da pobedimo. Imali smo posed, dominirali protiv teškog i tvrdog rivala koji napada brzo na kontre sa dosta igrača. Svi znamo da primljeni gol kod kuće može da ti nanese mnogo štete“, poručio je Miroslav Đukić.

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak je već najavio duel u Češkoj.
„Nećemo tamo ići da se branimo i kalkulišemo, već želimo da pobedimo. Za nas je dobro i što pre revanša igramo prvenstveni meč protiv Mladosti, pomoći će nam to da se spremimo“.

Velikih problema imaće Miroslav Đukić pred revanš. Milan Mitrović je pocrveneo, Bojan Ostojić je povrđen. Pravi deficit na štoperskoj poziciji.
„Olako je Mitroviću dosuđen drugi žuti karton, pokušaćemo da oporavimo Bojana Ostojića do tada, videćemo. Sveta Marković je ozbiljna opcija, Jevtović nije dugo igrao štopera, jedino ako budemo igrali sa trojicom pozadi“.

On je pohvalio navijače.
„Vrhunska je bila atmosfera i navijanje. Publika nam je pomogla da se osećamo dobro na terenu. Sjajno je što je sve prošlo bez incidenata, bila je to prava evropska utakmica“, dodao je Đukić.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara